Vad är en polis buss?

En polis bussen är ett fordon som används av de brottsbekämpande av olika anledningar. Polis bussar kan pansarfordon förstärkas för säkerhet och skydd, samt vanliga bussar. Många bussar är någonstans mitt emellan, med vissa monterad utrustning och anpassade till skydd för olika ändamål. De är ofta, men inte alltid, märkta som polisbilar. sitter polisen bussar som vanligtvis används för officer transport. Ett stort antal officerare kan behövas på en specifik scen om det finns ett upplopp, protester, strejk eller andra potentiellt våldsam situation uppstår. Ibland kan en polis buss är även vana att skicka officerare för att kontrollera en folkmassa på ett idrottsevenemang, konserter eller andra stora folksamling.

brottsbekämpande kan använda en polis buss att tillfälligt hålla fångar. Särskilt vid stora evenemang, personer som antingen har begått ett brott, eller bara engagerade i förargelseväckande beteende kan finna sig kvar och bearbetas i en polis buss. De skall då hållas i bussen själv tills ett lämpligare fordon, t. ex. en polis trupp bil, kan komma att transportera dem till en anläggning anläggning.

Fångar kan också transporteras via polisens buss. I vissa områden har polisen ett ansvar för att överföra fångar från en säker anläggning anläggning, såsom ett tingshus, till en annan. De kan även ha en skyldighet att överföra dömda brottslingar till ett federalt fängelse eller från en jurisdiktion till en annan. I detta fall kan fordonet vara utrustat med funktioner som skottsäkert glas, extra plats för de tjänstemän som vaktade fångarna, barer eller trådnät täcker fönstren, och avskilt fack för fångar. En domstol tjänst, kriminalvårdsmyndighet eller utses statliga organet anställd får använda fordonet i det här fallet. Ibland kan en polis buss används för att transportera hög risk brottslingar. I detta fall är fordonet ofta försedda med extra funktioner. Några av dessa kan innehålla ytterligare radiokommunikation sändare, begränsningar, globala enheter positionering, kompletterande vapen och nödutrustning.

Det finns många andra, mer specifika ändamål för Polisen buss också. En buss tillverkare kan uppmanas att konvertera en genomsnittlig bussen som ska användas som en polisinsatschef kontrollrum. Mobile kommando tjänster har också skapats ur polisens bussar. I sådana situationer kan bussen användas som en operation center för luft, mark och förfaranden havet. Polisen kan också använda pensionerade bussar för public service evenemang, exempelvis informationskampanjer, informativa skärmar, eller även mobila utställningar rekrytering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.