Vad är en bil buffert?

En bil buffert, eller automatisk buffert, är en buffert som används i bilen detaljer processen. De används ofta till företag bil detalj men kan även köpas för användning av privata bilägare också. Flesta buffrar omloppstid och sväng vid en hög hastighet så att vaxet appliceras på bilen i en polerad sätt. Även hand vaxning kan uppnå samma mål, en bil buffert kan göra det på en bråkdel av tiden. Det finns ett antal saker att tänka på när du använder en bil buffert. Medan bilen detalj butiken kan göra det ser relativt enkelt, kan auto buffertar skada väsentligt bilen. Det är därför det är viktigt, när bil buffertar används är att kontrollera att bilen har rengjorts, torkats och är fri från allt skräp. Med bilen buffert vrida på en hög hastighet, något skräp på bilen kan snabbt skrapa på ytan. Detta inkluderar även sand och granulat smuts, vilket är varför vissa rekommenderar att du endast använder en buffert på en dag med svag vind. Det finns två huvudtyper av buffertar, den pneumatiska och elektriska modeller. En pneumatisk bil buffert använder luft som främsta kraftkälla. En elektrisk bil buffert pluggar helt enkelt in i ett vanligt eluttag. Var och en har sina fördelar och kanske några nackdelar.

Pneumatiska bil buffertar är relativt lätt, vilket innebär att de är i allmänhet lättare att hantera än elektriska buffertar. Men för dem som inte har en bärbar tryckluft, är förmågan att transportera buffert över stora avstånd minskat. Det kan vara ett bra val för dem som inte planerar att använda bufferten mycket annat än i en viss butik eller garage. Den elektriska bilen buffert är ett bra val för dem som vill kunna ta olika platser utan den belastning som också transporterar tryckluft leveranser. Dessutom är tystare de i allmänhet än tryckluften modeller. Dessutom elektrisk automatisk buffertar är i allmänhet billigare än sina pneumatiska motsvarigheter, åtminstone om man jämför liknande modeller.

Mest bilen buffertar kommer med ett antal olika alternativ, inklusive storlek. Mindre som används för allmänna ändamål vaxning är cirka 7 inches (17 cm). Större köra 10 till 12 inches (25 till 30 cm). De större gör det till ett snabbare arbete, utan också göra det svårare att nå trånga platser, så en mindre eller hand vaxning kan behövas för många av dessa områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.