Vad är en bil Spoiler?

En bil spoiler är en snygg bil tillbehör som kan monteras på baksidan av de flesta bilar och lastbilar. Det finns många olika stilar av bil spoilers, allmänna form består av en smal svagt nedåtgående vinklad metall bit som vanligtvis fordonets bredd. Några spoilers verkar finnas att forma i fordonet och andra sticka ut stående på ett fordon med två små metall lister på båda sidor.

Även om det finns många olika stilar i bilen spoilers för fordon som de alla har liknande egenskaper. Detta beror på en spoiler för ett fordon har ett annat syfte att göra fordonet ser mer elegant. Formen av en bil spoiler är enhetlig, eftersom den är byggd för att tillämpa ned kraft på fordonet, vilket gör att fordonet greppet väg mer effektivt. Detta är anledningen spoilers ofta förekommer på professionell racing bilar och lastbilar för att dessa fordon att behålla dragning på vägen.

Hur en bil spoiler är enkelt: en spoiler liknar en flygplansvinge utom ett flygplan använder uppåtgående kraft och en spoiler använder nedåtriktad kraft som gör att den fungerar som en upp och ned flygplansvinge. Genom att skapa denna nedåtgående kraft, är det fordon den är ansluten till mer kapabla att göra skarpa svängar och bevara dragning på vägen vid låga och höga hastigheter. En bil spoiler tillåter fordon som är lätta att ha samma fördelar som en heaver fordonet när det gäller dragning och kontroll på vägen yta. kan en bil spoiler monteras på nästan alla fordon på grund av flera olika stilar som spoilers komma in, men det finns en Nackdelen med den nedåtriktade kraft som en spoiler sätter på ditt fordon för att garantera maximal dragkraft: den negativa sidan är att den ned avdelning kraft som skapas av spoilern också skapar ett hinder för fordon, vilket gör att fordonen motorn arbeta hårdare på grund av detta, använder fordonet något mer bränsle.

p

Car spoilers finns överallt, används av professionella och vanliga förare att lämna sina fordon se bra ut och att säkerställa de håller däcken ordentligt på trottoaren med hjälp av ner vårdavdelning kraft som skapas av vinden knuffas ner ward av spoilers futuristisk design. Uppfinningen av spoilern har gjort lätta fordon ha bättre framkomlighet på vägen och har gjort ett bestående intryck på bilindustrin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.