Vad är en bil Duster?

En bil dammvippa är ett verktyg som gör det möjligt för rengöring av damm och annat skräp utanför utsidan av bilen utan användning av vatten eller andra kemikalier. På många sätt ser en bil som dammtrasa rengöring slutet av en mopp, med tjocka fibrer hängande och en mjukare yta i mitten. De som är intresserade av en bil dammvippa sannolikt kan hitta dem på nätet eller via lokala Bildelsaffärer.

Bilen dammvippa fungerar eftersom fibrerna är speciellt belagda med vax. Detta vax lockar dammet, alltså oönskade material tas bort, inte bara flyttas till en annan plats som skall omfördelas. Medan dammet renare inte ersätter allmän tvätt i bilvård helt, kan det bidra till att minska antalet gånger ett måste tvätta ett fordon. Förutom rengöring slut, eller chef, för bilen Duster, är den andra stora delen av handtaget. Handtaget kan komma i olika längder, beroende på vad som behövs för den typ av fordon du har. Bil dammhanddukar med längre handtag kommer ofta större huvuden liksom, eftersom man utgår från ett fordon som kräver mer REACH kommer att bli ett större fordon. En bil Duster av större storlek kostar något mer. Vissa tillverkare av bil dammhanddukar annonserar de ergonomiska egenskaperna hos deras handtag som en fördel.

Använda bilen dammvippa är relativt enkel. Bara sopa dammvippa och tillbaka över alla målade ytor på bilen, precis som man skulle en normal dammvippa. Före varje användning, helt enkelt skaka bilen dammvippa ut och det är redo att gå. Det kan behöva en mer grundlig rengöring ibland, men dammvippa är utformad för att användas med lite smuts på den. Bilen Duster kan rengöras mer noggrant genom att använda kallt vatten och ett milt tvättmedel. Några oroa bilen dammvippa skrapa färgen ytan. Men många bilhandlare företagen använder just en sådan enhet utan problem. Om berörda be en lokal bildelar återförsäljaren om de har en rekommendation. Ofta kommer de att kunna rekommendera ett märke som de har haft få eller inga klagomål under åren.

Bilen dammvippa kan vara ett värdefullt verktyg i varje bil rengöring rutin. Ändå kommer det att finnas tillfällen då en mer noggrann tvätt kommer fortfarande att behövas. Men för normal röra upp några dagars mellanrum, kommer bilen dammvippa utföra extremt bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.