Vad är en bil Dolly?

När det finns ett behov av att flytta ett fordon utan att behöva köra bil eller lastbil till en ny plats, är en bil dolly det självklara valet. Här är några fakta om bilen dockor, även där att få en bil dolly när man behöver dem.

Också känd som en bogsera dolly är bilen Dolly grunden en överföring med ett plant. Bilen är lastas på bilen Dolly och säkrade på plats. The dolly bifogas sedan till ett annat fordon som drar bilen och Dolly till den förväntade destination. En bil dolly kan konstrueras för att tillhandahålla transporter för ett enskilt fordon, men här finns också flera nivåer bil dockor som kommer att rymma två eller flera fordon, om omständigheterna skulle kräva transport av flera bilar eller lastbilar på en gång.

Bilen Dolly kommer att innehålla ett antal säkerhetsfunktioner som hjälper till att hålla fordonen säker. Ramperna på plant på bilen Dolly är oftast belagda med ett ämne som fungerar som en gripande agent, hjälper till att dra ner på omfattningen av skiftande under transporten av bilar och lastbilar. Ett fyr-system bidrar till att säkra fordon från flera olika perspektiv, vilket också hjälper en hel del med varje rörelse under resan.

Med vissa typer av dessa bilar dockor, svängbara hjul stekpannor är säkrade runt däcken som en extra försiktighetsåtgärd mot rörelse under resan. Bilen dolly själv kommer vanligtvis har en tunga som kan fästas direkt på axeln på fordonet som kommer att bogseras Dolly. Andra anslutningar av kedja och ledningar som gör bakljusen på Dolly att agera i samband med bakljusen på dragfordonet.

För personer som överväger ett drag, men är osäker på hur få alla bilar till den nya platsen, en bil dolly kan vara en utmärkt lösning på problemet . En enda enhet bil dolly kan ofta hyras från nationella flyttar företag, samt lokala företag som hyr små rörliga lastbilar. Typiskt hyran baseras på hur många dagar du kommer att använda enheten, snarare än en mil per laddning. Medan vissa företag kan kräva att du tillbaka bilen Dolly till hyra plats, många nationella företag flyttar gärna emot Dolly på en plats nära destination. Bil dockor som kommer att rymma två eller tre fordon kräva hyra från en professionell rörelse företag, som kommer att få flytta skåpbilar som är robust nog för att hantera bogsering av flera fordon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.