Vad är en Safety Car?

bilspel, är en säkerhetsfunktion bil en bil som används för att begränsa hastigheten på en racerbana av säkerhetsskäl. Säkerhet bilar får användas för att hålla hastigheten säkra i dåligt väder samtidigt som ras att fortsätta, och de används också för att reglera hastigheten vid olyckor och andra incidenter på banan. Användningen av ett säkerhetssystem för bilar kan vara kontroversiellt, eftersom det kan påverka strategin med förare och racing team, och vissa människor visa säkerhet bilar som inblandning. Som en generell regel, det finns ett säkerhetssystem för bilar indikeras med en gul flagga för att varna föraren för att en säkerhet bilen på banan och förarna är i en "försiktig period", vilket innebär att de måste sakta ner av säkerhetsskäl. Dashboard lamporna kan också aktiveras för att varna förarna om säkerheten bilen. Så länge säkerheten bilen på banan, får ingen förare pass säkerhet bilen, om inte säkerheten Bilens förare visar att bortgång är acceptabelt, vanligen genom blinkande grönt ljus. P

Safety bilar kallas också "pacing bilar", eftersom de som en takt för förarna i loppet. En pacing bil måste köras med en hastighet som tillåter optimal prestanda för bilarna på banan, samtidigt minskar risken för en farlig incident. Säkerhet bilförare är oftast ras bilförare, eftersom de har erfarenhet av spår villkor och de vet vilka hastigheter som är säkra. De är oftast hög prestanda bilar som har utrustats med speciella ljus rack och djärva markeringar för att göra dem mycket synliga.

Olika organ i internationella bilspel har olika regler om säkerhet bilar. Till exempel, i vissa fall göra ett depåstopp är förbjuden under början av försiktighet period, medan det i andra fall är det tillåtet. Bryter mot reglerna för försiktighet period kan medföra diskvalifikation, så drivrutiner är noga med att hålla sig à jour med gällande regler i händelse av att en säkerhet bil har tagits i drift under ett lopp.

Bilindustrin använder också begreppet "säkerhet bil" för att beskriva en bil som har utformats speciellt för detaljer presentation säkerhet. Vissa säkerhet bilar är rent experiment som visar möjliga egenskaper som skulle kunna integreras i motorfordon i framtiden att göra dem säkrare att köra. Andra är utformade som arbetar modeller med nya eller innovativa säkerhetsfunktioner, vilket gör att bilföretaget att visa dessa funktioner för konsumenterna, kritiker och investerare som kan vara intresserade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.