Vad är en Flight Box?

En flygning låda är i huvudsak en verktygslåda som är anpassade för att användas av människor som flyger radiostyrda (RC) flygplan. Flight lådor är en viktig sak att ha för RC flygblad, och de är lätt tillgängliga från företag som transporterar RC flygplan och utrustning, och från hobbyutövaren grupper som fokuserar på RC flyga. Man kan också bygga egna eller modifiera en vanlig verktygslåda för att möta deras behov. När människor tar sina radiostyrda flygplan ut på en tur, de behöver mycket mer än bara planet. De behöver oftast bränsle, batterier, controllers och utrustning för att göra justeringar och reparationer. Eftersom de flesta RC flygblad försöka vara samarbetsvillig och vänlig, kan de också vill göra saker som kan vara till hjälp för andra flygblad, t. ex. reservdelar. Första hjälpen-lådor, tillbehör för deras flygplan, och andra saker krävs också på en studieresa.

Flight lådor hjälpa människor att hantera sin utrustning och leveranser. Det finns flera fördelar med att använda en flygning låda istället packning ett fall eller en påse varje gång någon tar ett plan ut. Den första är att använda en flygning låda säkerställer att någon har all den utrustning han eller hon behöver, eftersom den alltid förvaras i flygningen rutan. Flygningen Boxen kan också användas för att lagra saker som klubbmedlemskapsavtal information, licenser, preflight checklistor och andra verktyg som kan vara helt avgörande för att flyga. Den andra är att hålla organiserade saker kan tillåta människor att spendera mer tid att flyga. Ett välorganiserat flyg box kan göra det lätt att hitta, och det underlättar en snabb inventering av verktyg och delar så att folk kan hålla koll på vad de har, vad de behöver, och hur snabbt de går igenom leveranser. Människor kan göra saker som uttryckligen märka lådor med en lista över innehållet som gör det enkelt att bekräfta att en flygning lådan är packad och klar att köra, och flykten boxen också har utrymme att lagra bränsle och andra skrymmande föremål som gör det lättare att ta sig runt i området.

Varje flygare utvecklar sin egen personliga smak i flykt lådor. Vissa människor föredrar små, lätta lådor med demonteras leveranser så att de kan komma runt lätt. Andra föredrar större lådor som kan fästas på hjul eller hjul, med ett utbud av alla möjliga tänkbara objekt som kan behövas på området. Människor kan också välja att anpassa sin flygning lådor med färg arbetstillfällen, klistermärken, och andra dekorationer att få dem att sticka ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.