Vad är en Air Engine?

En luft motorn är en typ av anordning som omvandlar energi i form av luft i rörelse. Air motorer finns i många olika former och storlekar, allt från handhållna motorer till stora motorer. Många av dessa motorer via cylindrar och kolvar, medan andra förlitar sig enbart på turbiner. För närvarande finns ingen luft-drivna bilar tillgängliga för allmänheten, även om detta kan förändras med tiden.

Various skjutvapen, tandläkare borrar, skiftnycklar effekt, och andra verktyg är beroende av en luft motorn att fungera. Dessutom var luften motorer som ofta används för framdrivning gruvdrift, men det elektriska tåget slutligen fick plats i luften motorn tåget. Vidare kommersiella flygplan lita på luft motorer till makten huvudmaskiner.

1950, Angelo Di Pietro skapade den första luften motorn som teoretiskt skulle kunna placeras inuti en bil. Di Pietro Motor luft motorn fått en sådan efter att Mercedes Benz bolaget anlitade Di Pietro att arbeta med Wankelmotor. Den Wankelmotor var den första i sitt slag, eftersom den motor som används trycket att skapa rörelse i stället för kolvar.

Under 1960 och 1970, Di Pietro utvecklas och finslipas Wankel motor. År 1971 flyttade Di Pietro till Australien, där han startade sitt eget verkstadsföretag. Många år senare utvecklade Di Pietro sällskap, Engine Air, Di Pietro Motor. Även små körs Di Pietro roterande motorn helt på komprimerad luft. Di Pietro motorn kan effektivt power bilar, båtar och diverse andra bilar.

Energine Corportation, baserat i Sydkorea, Engine Air, med säte i Australien, och K'Airmobiles, baserad i Frankrike, tre företag som för närvarande experimenterar med motorer Automobile luft. Även företag som Engine Air hävdar att de har utvecklat en luft motor som är kapabel att driva en bil, ingen biltillverkare närvarande använder denna teknik.

Möjligheten av en rad av bilar som enbart drivs med luft motorer är lovande. Eftersom dessa motorer lita inte på bensin för att fungera, beloppet av miljöskador orsakade av bilar skulle sänkas kraftigt. För närvarande är de företag som anges ovan fullända luften motorn, och många hoppas att framtida bilar inte kommer att kräva bensin alls.

Även om luften motor-drivna bil inte har drabbats konsumentmarknader ännu, många människor tror att denna typ av motor som snart kommer att bli mycket populär. För närvarande är endast mindre verktyg och några fordon som drivs med luft, men detta kan förändras när luften motorer har varit fulländat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.