Vad är Tire Covers?

Tire täcker, även kallad trötta vakter eller beskyddare trötta, glida över hjulen att skydda dem från väder och skadlig ultraviolett (UV) strålar som förtid kan ålder gummi. Ungaraged fordon, särskilt sådana som får köras mindre ofta, löper större risk att utveckla knäckt däcksidorna från att sitta i solen. Tire täcker kan skydda din investering genom att blockera UV och fördröjer åldringsprocessen. Det finns ingen större fiende gummi än UV och ozon. Att bekämpa dessa miljöeffekter, är däcken görs med en "konkurrenskraftig absorbator" kallad kimrök. Denna förening är det som ger däcken deras färg. Molekylerna i kimrök absorberar UV-strålar omvandla dem till värme som kan skingra bort däcket. Med tiden blir dock kimrök utarmat och gummit blir grått och sprött. Genom skuggning däck med UV-blockerande omfattar, är du faktiskt förlänga livslängden på däcken.

Däck som sitter under långa perioder är ännu mer känsliga för UV-skada på grund av drivande hjälper faktiskt däcken kvar smidig. När ett däck har drivit böjning av gummi gör att den blir uppvärmd, sträcks och arbetade, en "knåda" process som uppviglar skyddande vax föreningar att stiga till ytan, hålla gummi och är i god form. Utan flexar, däcken blir främsta kandidaterna för tidig uppdelning. Lägg konstant exponering för UV-strålar och den åldrande processen påskyndas.

Även om det är bra att veta vad som är bäst för ett däck, är det inte alltid praktiskt eller ens möjligt att garage alla fordon och köra dem regelbundet. Lagras eller stillastående fordon såsom husbilar och släpvagnar löper särskilt stor risk att utveckla trötta problem. En bra uppsättning däck täcker är det näst bästa när garage är inte möjligt. Omfattar gummi med en UV-sköld kommer att hjälpa till att bevara den naturliga oljor och föreningar i gummi, och långsammare av kimrök utfiskning.

Tire täcker finns i många storlekar för att rymma alla däck. Locket glider över toppen av däcket når omkring en tredjedel av vägen ner på baksidan av hjulet. Framsidan av den täcker som ett förkläde till marken för att säkerställa att detta inte gummi utsätts för. Omfattar vanligen tillverkade av vinyl med ett mjukt innerfoder och rip-stop nylon stygn. Stål Grommets placeras antingen vid kanten av rampen botten kan förses med ett bungee rep runt baksidan av däcket att hålla locket på plats, även i kraftig vind.

Tire omfattar traditionellt kommer i vitt eller svart, med vissa människor väljer vitt att minimera överhettad mot däckets ansikte. Andra föredrar svart täcker eftersom de inte visar smuts och är lättare att hålla ren. Det är viktigt att notera att inte alla typer av material blockerar UV. Tire täcker som blockerar UV ska detta på förpackningen. Om ditt fordon har en bakmonterad reservdäck, är det också risk för tidig förstörelse av sol och brist på användning. Reservdäck täcker kan vinyl eller metall, och är särskilt utformade för bakmonterad hjul. Eftersom dessa Protectors bärs 24 /7, är de ofta med en logo eller egen design för att lägga till lite färg och stil. Metal reservdäck täcker det ingår en låsmekanism för att förebygga stöld och kommer förmodligen att kräva särskild beställning.

Standard tröttna skal finns från många bildelar återförsäljare och butiker som specialiserar sig på RV utrustning. Rabatt varuhus också ofta bära tröttna omfattar, som vanligen säljs i par. Sök efter märken som erbjuder en garanti på två år eller mer. Försäljningspriser kan börja så lågt som $ 20 US dollar (USD) för en uppsättning med två standarden täcker, medan en enda reservdäck täck med en konstruktion kan vara $ 40 dollar eller mer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.