Vad är Tire Chains?

Tire kedjor produkter som är avsedda att förbättra ett fordons dragning under tung snö och isiga förhållanden. Det finns tre allmänna typer av däck kedjor-diamant, kabel och länk. En diamant-stil kedjan fått sitt namn från de utmärkande diamant mönster av samverkande metall delarna. Kabeln versionen har en rad raka metallband som löper horisontellt mot ansiktet av däcket. Länk tire kedjor är en kombination av kabel och stilar diamant, med en kedja länk lattice löper horisontellt mot däckets ansikte. Alla tre är effektiva för de flesta vinterkörning nödsituationer.

Användning av trötta kedjor för extra drivkraft är vanligast i bergsområden och i regioner som får mycket kraftiga snöfall. Faktum är att vissa stater kräver användning av däcket kedjor och /eller däck snö under resan på kända vägar att bli särskilt förrädiska på vintern. Denna praxis skär ned på antalet bilister strandade på grund av dålig dragning i isolerade områden i staten.

Lagar om användning av däcket kedjor eller andra dragning-bistå enheterna varierar från land till land, och ibland från stad till stad. I allmänhet måste däck kedjor vara i gott skick och fri från defekter. Stängningen mekanismer får inte vara lös eller trasig. Körning med kedjor på bar trottoar är inte bara farligt, men kan faktiskt vara en förseelse trafik anstöt i vissa kommuner. Kedjor kan också skada vägbanan eller bli skadad av den hårda asfalten. Svårigheten är att vissa förare hitta agera för att ta bort däcket kedjor vara tidskrävande och onödigt, särskilt om de kommer att köra tillbaka till vintriga vägförhållanden.

Vissa stater kräver också (eller åtminstone tillåter) dubbade vinterdäck under vissa tider på året. Använda en kombination av däck kedjor och dubbdäck snö kan eller inte kan vara tillåtet, så det lönar sig att lära din statens föreskrifter.

I en nödsituation, något trötta kedja tillverkare erbjuder tillfällig användning kabel eller länk system kedja. Dessa dragning stöd sjal runt däcket och är säkrade med remmar eller krokar. Användning av dessa akuta kedjor får tillåter förare att köra ut ur snödrivor eller isiga fläckar på vägbanan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.