Vad är Swift båtar?

Swift båtar båtar som har utvecklats av den amerikanska flottan för att användas i Vietnam. Dessa båtar är mer formellt kända av titeln "patrullbåt Fast" (PCF). Införandet av Swift båtar till Vietnam år 1965 hjälpte marinen säkra området och bekämpa uppror. Som man kan föreställa sig, som arbetar med dessa båtar var också ganska farlig, eftersom de ofta patrullerad i farliga vatten. Den ursprungliga PCF Begreppet infördes 1965, när marinen upplevde växande frustration med små och lätta , smygande båtar som används för att fienden till färjan människor och varor. Dessa båtar förde vapen, medicin, mat och andra nödvändiga verktyg för att fientliga trupper i Vietnam, och marinen var i huvudsak oförmögen att stoppa dem, eftersom det saknar nödvändig snabba attack båtar. I en konferens i februari 1965, skapade Naval tjänstemännen en lista med perfekt drag för en patrullbåt, och började shoppa runt. The ideal design visade sig vara flytande i Mexikanska golfen. Ett företag som heter Sewart Seacraft var redan producerar lätta båtar med en grundgående och utmärkt manövrerbarhet för service oljeplattformar i Mexikanska golfen. Med några få ändringar, användes dessa båtar som PCFs. Den viktigaste ändringen var förmodligen införandet av ett maskingevär och granatkastare på båten, vilket gör det funktionella som en attack hantverk. Swift båtar ändrades även till att skapa sovutrymme och ett område för förvaring av mat och beredning.

Från 1965 till 1973, Swift båtar patrullerade kusterna i Vietnam, letar efter båtar fiende utbudet. En mindre version med en glasfiber skrov utvecklades för flod patrullering, det är fantasifullt kallas "Patrol Boat River. "Båda dessa fartyg visade sig vara avgörande taktiska verktyg för USA: s militär i Vietnam, genom att skapa en mycket rörlig Strike Force seglarnas utbildad för att utföra olika uppgifter bekämpade.

veteraner som tjänstgjort på Swift båtar under Vietnamkriget kan ansluta olika veteraner föreningar, inklusive Swift Boat Sailors Association. Dessa organisationer hålla regelbundna återträffar och andra evenemang som ger veteraner en chans att interagera med varandra, och de har också hålla minnesmärken för sjömän dödades i strid och veteraner som har gått bort. En sådan organisation, Swift Boat Veterans for Truth, rönte stor uppmärksamhet under valet 2004, då de kritiserat presidentkandidaten John Kerry, hävdade att han var olämplig att tjänstgöra på grund av hans agerande i Vietnam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.