Vad är E Train?

E Train, även känd som Eighth Avenue Local, är en tunnelbana linje i New York City. Liksom resten av New Yorks tunnelbana, är E Train en snabb genomfart tåg, som kör på särskilda spår som är separerade från övrig trafik. Tågen används på rutten är elektriska. Många invånare i New York utnyttja E Train regelbundet, och besökare till staden befinner sig ofta spendera lite tid på E budgetpost. Detta tunnelbana rutt går från World Trade Center i centrum Manhattan till Jamaica Center-Parsons/Archer i Queens, reser tvärs över staden i processen. Beroende på vilken tid på dagen, kan delar av linjen drivas som ett uttryckligt, medan andra drivs som lokalbefolkningen. Även om E tåget går 24 timmar per dag, går det inte alltid stannar vid alla stationer, och det är en bra idé att kontrollera tågets schema innan man börjar.

På tunnelbanan kartor, E Train indikeras med en blå linje och en blå cirkel som omsluter bokstaven "E" "E" är monterad på sidan av tåg som kör sträckan, så att passagerarna kan identifiera E Train lätt när det träder tunnelbanestationer. Tåget är också meddelat overhead, att människor i stationen är medvetna om att det anländer.

E Train bildades 1933 och den linjen har förändrats något för att tillgodose nya behov och en växande stad sedan Det byggdes först. Tåget åker längs Queens Boulevard och Eighth Avenue. Varje hållplats ger en möjlighet att överföra till andra vägar, och att ta kontakt med andra former av transit. Passagerare på E tåget kan överföra till PATH tågen som förbinder New York och New Jersey, och de kan också nå New Yorks flygplatser tillsammans med hamnmyndigheten och Pennsylvania Station genom förbindelser med E Train, få tillgång till ett brett utbud av transport alternativ.

under rusningstid tenderar E Train vara extremt upptagen. Extra bilar kan läggas på att ta emot ytterligare passagerare, men tågen kan fortfarande vara mycket trångt. Som med alla kollektivtrafiksystem, är vanlig hövlighet ska avläsas på E Train, med människor lastning baksidan av bilen först att lämna plats längst fram, och paket, väskor och andra skrymmande föremål som noga kontrolleras så att de inte strider mot andra passagerare. I verkligheten, kan villkoren får ibland ganska kaotiskt på E Train, även om vissa personer kan vara självreglerande, påminde varandra om tunnelbanan politik och gemensamma artigheter som gör platser för äldre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.