Vad är Car polska?

Bil polera är en produkt som tar bort smuts, fett, repor och skrap från bil färg. Det är en bilhandlare produkt som finns i flera olika former, såsom vätskor, sprayer och krämer. Bilhandlare gäller rengöring och lysande arbete på fordon. Många biltillverkare polermedel innehåller lösningsmedel som terpentin att rengöra auto färg och ta bort orenheter från det att låta lysa lysa igenom.

Även om bilen polska lyfter fram det lysa i bilens lack, är det viktigt att förstå som polish är inte detsamma som vaxer. Detta är förvirrande för många människor eftersom vissa vaxer säljs som puts och vice versa, men de två produkterna är faktiskt väldigt olika. Bilvax tillämpas på gärningar bil måla som ett skyddande skikt. Det är icke-slipande och fyller i små bucklor i lack. Bil polera å andra sidan, är något slipmedel och det tar bort yta smuts.

Medan bilen polska kan användas före vaxning bör bilvax aldrig användas innan polering. Vax tätar i någon smuts och föroreningar i stället ta bort dem som polish gör. År av smuts bygga upp och exponering för solljus kan ge auto måla en matt utseende som vanligtvis kan ljusnade och förbättras med bil polish. Den polska avlägsnar ofta repor eller skrapsår också. P

Car polering görs bäst med en mjuk trasa. Efter att ha lagt en ganska stor mängd polska till duken, en cirkelrörelse ska användas när polering ett fordon. Vissa använder en elbil polermaskin att tillämpa polska, men många experter rekommenderar den inte eftersom dessa polermaskiner ofta bort för mycket ytmaterial och exponera underull. Även polering en bil alltför ofta hand kunde avslöja underull.

tillverkarens anvisningar ska alltid följas när bilen polish. Röda bilar kanske inte får ett tillfredsställande resultat vid behandling med bil puts och kan vända tråkig och /eller rosa. Fordon polering produkter bör först testas i en osynlig del av bilen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.