Vad är Boat konservering?

Boat tätningsmedel används för att lappa och försegla små sprickor och läckage i en båt eller andra marina farkoster, t. ex. en flotte eller rör. Med normalt slitage, kan små läckor utveckla och skador som kan orsakas av stående vatten, eller från vatten rusar in i ett fartyg. För att förhindra en liten tår från att utvecklas till ett stort och kostsamt problem, kan båt tätningsmassa användas för att avhjälpa situationen. Det finns olika typer av båtar tätningsmedel som finns på marknaden. Den typ av tätningsmaterial som väljs ska vara lämplig och effektiv för den typ av båt. Några exempel på produkter båt tätningsmaterial omfatta Drevning, lim, epoxi, fästelement, polyuretan tätningsmedel och teak objekt vård. En liten aluminium båt kan behöva epoxi gäller för fogar och nitade områden, medan en uppblåsbar båt skulle behöva ett lim som är speciellt framtagen för uppblåsbara material. Förutom att välja ett tätningsmedel som fungerar för en viss typ av yt-eller material, är det också viktigt att ordentligt förbereda en yta för tätning. Vissa båten tätningsmedel kommer att kräva en mycket ren yta för att läckaget ska förseglas ordentligt. Följande riktningar och vidta alla nödvändiga åtgärder när en båt tätningsmedel krävs för att säkerställa att läckan är ordentligt fastsatta.

Båt tätningsmedel kan hittas på många båt återförsäljare, liksom vid båtfärder utbudet butiker. Vissa sportartiklar butiker och avdelningar kommer troligen bära någon typ av båt tätningsmedel. Internet är en annan bra källa för att hitta båten tätningsmedel, men det finns en avvaktande tid som för sjöfarten. Innan man köper se till att tätningsmaterial kommer att möta behoven på din båt eller vatten fartyg, och att ni kommer att kunna ge gott om tid för ansökan och torkning av tätningsmedel.

En sak att titta efter vid köp av tätningsmedel är om produkten har en flexibel kvalitet till det. Detta är särskilt viktigt med uppblåsbara båtar, eftersom de genomgående förlorar luften, och ofta helt deflateras när den inte används. Kontrollera produktegenskaper och specifikationer innan de tillämpar ett lim eller tätningsmedel till en uppblåsbar båt. Om en felaktig produkt används det kan få materialet i båten för att hålla samman på inflationen. Vidare får tätningsmassa inte vara tillräckligt flexibel för att klara de olika rörelser i båten bör man resa i hårt eller snabbt rinnande vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.