Vad är regummerade däck?

Ibland kallas återblickar eller renoverade däck, regummerade däcken är äldre däck som har recoated med en gummi fernissa av slitbanan. Dessa regummerade däck anses vara ett effektivt sätt att återanvända gamla däck och skära ned på mängden gummi som hamnar på soptippen. För människor som är på en strikt budget, kan dessa regummerade däcken gör det också möjligt att ersätta slitna däck utan att det medför en stor kostnad.

Även om den exakta processen för regummering ett däck varierar något från en producent till en annan, det väsentliga i uppgiften innebär att ett däck som är i gott skick och att lägga ytterligare ett lager av gummi över den slitna slitbanan. Denna ersättning trampade respekteras det ursprungliga däcket med metoder som bidrar till att Bond faner till äldre däcket så starkt att det är svårt om inte omöjligt att skilja mellan regummerade däck och nya däck. Denna bindning kvalitet är också viktigt som en säkerhetsåtgärd, eftersom obligationen måste vara stark nog att hindra faner från lossa efter bara en kort tids användning. P

regummerade däck är gjorda för i stort sett alla typer av hjul fordon som färdas en allmän väg. Bilar är en av de vanligaste exemplen på fordon som använder sig av regummerade däck. Det är dock inte ovanligt att lastbilsföretag att använda regummerade däck på både deras korta och långa distanser skåpbilar transporter och stora riggar. På grund av den beprövade säkerhetsstatistiken för en kvalitet regummerade däck, det är fullt förtroende för att däcken kommer att hålla sig väl och ger ett skäligt belopp Frigång för lastbilsförare. I allmänhet kan regummerade däcken kostar någonstans mellan hälften och två tredjedelar av priset för nya däck. För familjer som behöver driva två bilar och även hålla sig inom en budget, inköp regummerade däcken bara förnuftigt. Den lägre kostnaden bär på nyttan av en ökad mängd av säkerhet på bekostnad fortsätter att driva fordon med däck som har mycket litet mönsterdjup kvar.

Många tillverkare lägger ner mycket arbete för att säkerställa att de regummerade däck är av högsta kvalitet är det viktigt att notera att vissa regummeringsföretag göra lite mer än följa de grundläggande krav. Av denna anledning är det en bra idé att undersöka hur en viss leverantör äldre regummerade däck och leta efter produkter som bär åtminstone en begränsad garanti.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.