Vad är ett badkar båt?

termen "badkaret båt" kan hänvisa till flera typer av vattenskotrar. En typ har utformats speciellt för badkaret navigering, medan en annan typ är avsedd för användning på öppet vatten, med en form och design som är avsedd att framkalla ett badkar, och kan faktiskt vara ett badkar i vissa fall. Badkaret båt ska inte förväxlas med ett badkar formad som en båt, som är en helt annan kittel av fisk. i betydelsen av en båt som är avsedd att användas i badkaret, ett badkar båt vanligen utformad som ett barns leksak, men vuxna har varit känt att njuta också. Enklaste badkar båtar är helt enkelt båtformade trä eller plast block som flyter på ytan av badet. Vissa kan ha lös stycken inklusive små människor som sitter i båten. Mer komplexa modeller kan ha funktioner som segel, tillsammans med rörliga delar.

Powered badkar båtar kan använda en mängd olika metoder för att flytta runt i badkaret. Några har små motorer som drivs med batterier som tur turbiner eller en paddel hjul, medan andra drivs av kontrollerade deflation av en ballong, eller med andra innovativa tekniker. Styrning med badkar båtar brukar vara obefintliga eller mycket inte svarar, men lyckligtvis de vanligtvis överleva kollisioner med väggarna och åkande i badkaret på grund av deras långsamma hastigheten. I vissa regioner i världen, folk race badkar båtar på nyhet evenemang. Vissa samhällen har tagit idén om tävlingarna badkar båt till nästa nivå, med konkurrenter konkurrera med racing faktiska badkar eller båtar nära modellerade efter badkar. Användningen av en verklig badkar i ett badkar lopp blir alltmer sällsynt, med deltagare istället bygga vattenskotrar som är konstruerade för att utföra något bättre än ett badkar. Dessa tävlingar kan ha restriktioner på design som används för att uppmuntra människor att använda konstruktioner som liknar verkliga baljor, eller att tvinga människor att ta med en faktisk badkar någonstans i konstruktionen.

Hur allvarlig badkar Båtrace beror på samhället. Många kommuner använder den som en nyhet händelse som är huvudsakligen avsedd att vara rolig, snarare än konkurrens, särskilt beröm går till konkurrenter som bygger båtar som klarar att navigera på hela kursen. Andra kan placera en premie på fart, med konkurrenter som använder mer avancerade båtar och konkurrera med föregående års mästare eller möta upp för distrikt lopp som grop vinnarna i olika område tävlingar mot varandra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.