Vad är en musikalisk Car Horn?

En musikalisk bil horn är precis vad det låter som-en bil horn som spelar musik tunes. Som en bil tillbehör, ett musikaliskt bil horn ger en unik touch till ett fordon. Dock inte ett bestånd del på alla fordon, ett musikaliskt bil horn kan monteras i alla fordon. Men beroende på statliga och lokala lagar, kan det vara olagligt att byta ut en standard bil horn för en musikalisk bil horn, trots att de har båda anses godtagbart. Det finns en mängd olika musikaliska bil horn som producerar inte bara musik, utan ljudeffekter också. Några populära exemplen på låtar eller ljud som en musikalisk bil horn spelar är Dixie, som samlat en stor popularitet i 1979 års tv-show The Dukes of Hazzard , varg vissling, och Ooga horn. Det finns också olika modeller av programmerbara musikaliska bilen horn som tillåter användare att välja någon av ett antal inbyggda låtar eller ljud. Exempel är säsongsbundna och patriotisk musik, folkvisor som The William Tell Overture och La Cucaracha , röstinspelningar, olika djur ljud och ljudeffekter såsom tåg, revving motor, eller laser blast. Det finns även en musikalisk bil horn som spelar en del av Star Trek theme song.

Med så många olika ljud och melodier som produceras av musikaliska bil horn, är det lätt att anpassa ett fordon. Även om du inte hittar en musikalisk bil horn som spelar låten eller gör det ljud du vill ha, finns det också möjlighet att registrera ditt eget ljud.

Det är viktigt att komma ihåg att en nyhet eller musikaliska bil horn inte skall ersätta den nödsignalen att ett bestånd horn var tänkt att producera. Innan du installerar en nyhet eller musikaliska bil horn, bör du kontrollera din lokala förordningar för att säkerställa att du följer lagen och att du inte kommer att vara ansvarigt för överträdelser buller förordningen när du använder horn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.