Vad är en jersey Skiff?

New Jersey Skiff är en snabb, stabil båt som huvudsakligen används för fiske, godstransporter och sport racing. Det kan startas genom att surfa, lätt kan navigeras till djupt vatten och kan uppnå mycket höga hastigheter. En liten besättning kan hantera den här båten utan några besvär.

strukturhänseende har Jersey Skiff båten ett vin-glas formade Stern, rundade kanter och en platt, smal botten. Båtens platt botten ger den dess omtalade stabiliteten ute på vattnet. Det gör också båten lättare att dra upp och parkera på en strand. var dessa båtar som först utvecklades för fiske ändamål längs södra Jersey på 1800-talet. Den tidiga Jersey Skiff båtar gjorda av trä och varierade i storlek från 16 fot (4,8768 m) till 20 fot (6,096 m). Större Jersey Skiff fiskebåtar, varierar i storlek från 20 fot (6,096 m) till 42 fot (12,8016 m), framträda på 1900-talet. Förutom fisket började Jersey Skiff båtar för att hitta utbredd användning kustbevakning räddningsoperationer, livräddaren som båtar och för bärgning vrak. De användes också under förbudstiden att smuggla in rom från Västindien till USA. En annan version av båten,, havet Bright Skiff har inträde i synnerhet av rom smugglare som, enkelt lanserades och snabbt kan det undgå tullen patrullbåtarna. Det var också under förbud era som boatmakers startat gör Jersey ekor för rekreation. Skroven blev plattare, motordrivna motorer har tillkommit, och båtarna blev ännu snabbare. Semesterfirare och entusiaster båt använt dem för segling, vattenskidåkning och racing. The Racing faktorn fångas på majorly och den första Jersey Speed Skiff med en hastighet av 20 mph (32,13 km /h) byggdes. Ytterligare förbättringar i båt konstruktion och motor följt kapacitet och snart en hastighet av 40 mph (64,36 km /h) till 80 mph (128,72 km /h) blev normen i Jersey ekor. Det är ganska troligt att det kommer att bli ännu snabbare Jersey Skiff båtar i framtiden.

Jersey kapproddbåtar första versionen av den särskilda evenemang avsnittet i den nationella kapplöpningar Regatta 1941 och i Regatta provanställningstid klass 1946. 1948 fick de ett officiellt APBA (American Power Boat Association) klass påföljd. Sedan dess Jersey ekor, nu med glasfiber skrov, har regelbundet förekommit i speedbåt racing och har varit populär i cirklar Båtrace hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.