Vad är en fix-it biljett?

En fix-it biljett eller korrigeras kränkning, utfärdas till bilförare för att köra en bil med ett mekaniskt fel, säkerhetsbrister eller saknas främre registreringsskylt. För att få en biljett för mekaniska fel, fordonsindustrin måste anses vara osäkra på vägen. Skälen för att ta emot denna typ av trafik biljett variera beroende på staden, staten eller landet du bor i. En del funktioner som gör att ett fordon skall kunna anses vara osäkra för vägbanan inkluderar, men är inte begränsat till, felaktiga eller trasiga strålkastare, felaktiga eller trasiga bakljusen, felaktiga bromsljus, icke-arbetande blinkers, spruckna vindrutor och mörka fönster nyansering. Mekaniska fel kan omfatta icke-fungerande horn, skallig däck, och ett trasigt avgassystem. I många områden i USA, kommer du att få ett fix-it biljett om din bil inte har en registreringsskylt på framsidan, på grund av användningen av rött ljus kränkning kameror. Om du är utfärdat en fix-it biljett från en polis, "Yes" kommer att kontrolleras bredvid rutan "korrigerbara kränkning. " Om detta är åtgärdat inom den angivna tid, kommer du inte att få böter eller några märken på din färdregistreringen. Om du inte fixa det, måste du betala höga böter och poäng läggs till din färdregistreringen. Du kommer förmodligen få en biljett för samma brott, som kommer omedelbart att läggas till din färdregistreringen. Det är väldigt enkelt att fixa en fix-it biljett. Först måste du anteckna datum för din domstol utseende, som finns på undersidan av biljetten. Detta är den dag då överträdelsen måste förbättras och det signerade biljett inkommit till domstolen.

Fixa den kränkning som anges på din fix-it biljett. Det är bäst att göra detta omedelbart, eftersom det kan ta dagar eller veckor att få överträdelsen rättas till, särskilt om du väntar på en registreringsskylt med posten. Efter denna korrigeras, ta bilen till närmaste sheriffen eller polisstation för att få den kränkning skrivits under av behörig ställföreträdare. Ring upp numret till tingsrätten som anges på biljetten för att fastställa de administrativa böterna måste du Skicka in med din undertecknade biljett. Gör en kopia av check eller postanvisning, liksom biljetten, för din bokföring. Om din biljett försvinner i posten, är det bäst att ha bevis för att du tog hand om brott i tid.

Mail den korrigerade brott till domstolen adress som anges på biljetten. Om det är nära till förfallodagen, är det bäst att ta det till domstol huset personligen. Den trafik som domstolen tar inte hänsyn till när anslaget poststämpelns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.