Vad är en fabrik Incentive?

inom fordonsindustrin världen, är en fabrik incitament rabatt erbjuds bilhandlare av tillverkaren. Denna rabatt kan variera kraftigt, från några hundra dollar till så mycket som ett par tusen dollar. Fabriken incitament tenderar att få större som året avslutas, särskilt om vissa modeller av bilar inte säljer bra. Eftersom tillverkaren har ett egenintresse i att sälja alla sina lager, kommer de ibland vara villig att sälja den till ett lägre pris till återförsäljare för att göra plats för inventering för nästa år. Det finns en skillnad mellan en fabrik rabatt eller tillverkning rabatten och en fabrik incitament. Rabatter som ges till kunden. Om du köper ett visst fordon, får du X belopp på USD tillbaka, eller bilen kommer att erbjudas till köparen vid en lägre än klistermärke pris belopp. Rabatter är allmänt marknadsförs och de menar att ni kommer att se en direkt sänkning av priset när du köper ett fordon. Fabriker kan åter erbjuda dessa rabatter för att snabbt förflytta varor som inte säljer. En avgörande skillnad är dock att du kommer att vara fullt medveten om rabatter till dig. Det kan vara svårare att ta reda på om din återförsäljare har köpt bilen och fick en fabrik incitament.

De flesta återförsäljare inte berättar för dig om köpet av bilen var mindre än vanligt, vilket kan göra ditt jobb som köpare bara lite svårare. Innan du köper en ny bil, är det en bra idé att ta reda på om det finns någon fabrik incitament till återförsäljaren för de modeller och typer av bilar som du tittar på. Obs detta tenderar bara att gälla för nya bilar och inte utnyttjas. Det finns ett antal webbplatser på Internet som kan hjälpa dig att ta reda på om fabriken till återförsäljaren incitament för tillfället finns på din bil. Några av dessa erbjuder gratis citat, som Edmunds, och andra tar en liten avgift som Consumer Reports. Båda erbjuder bra tjänster för att utröna om en fabrik incitament finns på den modell du köper, då återförsäljaren är osannolikt att lista detta incitament. En annan sak att titta efter är bolagens webbplatser för bilar du tittar på inköp. De kan ha återförsäljare eller nyheter som listar nuvarande fabriken incitament.

Det är också viktigt att titta på etiketten pris, eller tillverkaren rekommenderat pris (MSRP). Det är nu allt vanligare att bilar ska vara märkt med återförsäljaren priser, rabatter och någon fabrik incitament på bilen. Observera skillnaden mellan det faktiska priset och MSRP. Generellt om bilen du vill ha inte finns en stor efterfrågan, kan du antagligen kunna få bilen i ca 3% under MSRP. Detta ger återförsäljaren en vinst, men inte ge honom /henne en uppblåst vinst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.