Vad är en bil Vacuum?

Med dagliga körning fram och tillbaka, kan det vara svårt att hålla insidan av en bil ren. Detta gäller i synnerhet för människor som äter i sina bilar eller har barn. Smulor och spill kan göra bilens matta nästan oigenkännlig i tid. Även de som inte äter i farten kan sluta med bitar av papper och annat skräp nedskräpning deras fordon. Sedan sveper en bil eller plocka upp smuts och skräp för hand är inte praktiskt, många människor vänder sig till bilen luckor för att hålla sina bilar rena.

Ofta kan en person få en hög-driv bil vakuum vid en gas station eller biltvätt. Normalt är dessa luckor kräver ett mynt deposition för användning. Till exempel kan en person lägga ett par mynt i en bil vakuum kortplats och göra ett par minuter av motorstarka dammsugning av hans matta. Dessa luckor har normalt en lång slang som ansluts att personen kan använda för att nå ens i de värst-to-get-till platser i sin bil. Många av dessa luckor även ta upp större skräp som hemma luckor kanske har svårigheter med. Eftersom gå till en för-pay car vakuum är inte alltid bekvämt eller inom budget, en del människor föredrar att köpa sina egna Bilen vakuum för användning hemma. Denna typ av bil vakuum gör det möjligt att hålla bilen ren utan att gå någonstans eller lägga pengar i en maskin. En person kan suga hans bil medan den är parkerad precis utanför hans dörr eller i hans uppfart. En av de mest populära typer av bil vakuum är en trådlös alternativ. Denna typ av bil vakuum tillåter en person att rengöra sin bil utan att behöva oroa dig sladdar och el. Han kan helt enkelt bära en bil vakuum ut till sin bil och suger upp skräpet. Dessa luckor är portabla, vilket gör dem lätta att ta med på resor. Typiskt, de körs på batteri som laddas antingen på ett hem laddningsenhet eller använda bilens makt och en adapter.

Det finns också nätanslutna bil luckor som ofta beskrivs som mer kraftfull än sina sladdlösa motsvarigheter, även om detta inte alltid fallet. Beroende på modell, kan de ansluta till bilens cigarettändare för makt och erbjuda långa sladdar för att få till alla delar av bilen. Dessutom finns det några kapseln modeller som levereras med ett antal bilagor för att hålla bilen ren. Några av dem kräver tillgång till el.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.