Vad är en bil Canopy?

Bil kapell är portabla enheter som ger bilar med skydd från direkt solljus. Finns i mönster som utomhus samt slutna krontak en bil kan användas som ett billigt sätt att ge skydd åt bilen hemma, eller ta med på camping resor. Flera storlekar i trädkronorna finns tillgängliga, gör det möjligt att skapa en temporär carport för i stort sett alla storlekar fordon. I allmänhet krontak en bil består av metall utformningen i kombination med en duk tak. Komponenterna i ramen vanligtvis tillverkas så att de knäppa eller passa ihop utan hjälp av verktyg. När ramen monteras, är duken taket draperad över toppen av strukturen och antingen bundet eller brast på plats. Eftersom en bil tak av denna typ kan samlas under en kort tid, är det en praktisk anordning för att ta med på helgen camping resor. Trädkronorna ger skydd från väder och vind, effektivt hindrar solvärmen från uppvärmningen insidan av fordonet. Duken taket är tillräckligt lätt att hantera med lätthet, men kraftig nog att rymma upp till skyfall, hagel och andra dåligt väder än vad som kunde skada ytan eller ett fordons karosseri. Ibland kallas en bärbar garage , är det möjligt att köpa en baldakin kit för utomhus konstruktioner liksom sluten modeller. Båda erbjuder betydande fördelar jämfört med en enkel bil täcka, eftersom trädkronorna inte hindrar enkel tillgång till fordonets inre. Satserna tenderar också att ta upp bara lite mer utrymme än en vanlig bil täcka, vilket innebär att kitet passar lätt in i stammen på de flesta bilar.

Runt hus, en bil baldakin kan vara den idealiska lösningen för hyresgäster som vill ha någon typ av skydd för sitt fordon även om det inte finns något garage på fastigheten. Eftersom bilen trädkronorna kan demonteras vid behov, är det en enkel uppgift att ta isär enheten och flytta den när hyresgäster flyttar till en ny plats. Under tiden hjälper trädkronorna att skydda lack på bilen samt att se till att platser och rattstången inte bränns från att sitta ute i solen under större delen av dagen.

När det gäller priset, det finns skärmtak finns till mycket rimliga priser. Vanligtvis kommer en bil tak av denna typ vara en enkel ram täckt med en duk tak. Dyrare modeller har ofta väggar består av tung duk eller lätta paneler metall. Storleken på kapellet kommer också att spela en roll i den slutliga köpeskillingen, med skärmtak perfekt för kompakta fordon kostar lite mindre, medan större modeller för att huset fritidsfordon kommer att kosta betydligt mer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.