Vad är en Validera Carrier?

flygbolag tala, en validering bärare är det flygbolag som faktiskt frågor du en biljett och håller dina pengar tills du tar ditt flyg. Dessa lufttrafikföretag återbetalar då alla flygbolag som du använder under din resa. Det är särskilt viktigt att förstå att validera transportören är inte alltid det flygbolag som du flyger, speciellt om du använder flera flygbolag i en och samma resa. Du får inte heller veta vem din validering transportören är om du bokar via en online reseföretag, eller med en resebyrå. Du kan fråga, men som kan hjälpa dig att bestämma dig för vilken ombudet eller tjänst som ska användas. Ett antal konsumenter vill veta varför förstå vem validering transportören, skulle vara viktigt. Egentligen kan det vara avgörande, särskilt i ekonomiska tider där inte alla flygbolag är solventa. Om du behöver få en återbetalning från validering transportören, och företaget går i konkurs, kan du ha otur. Alternativt kan lösningsmedel ta dina pengar och biljetter fråga för alla flygbolag, men ger dig kredit endast, som kan bara användas på flygbolag med vilken den har ett kontrakt. Detta kan begränsa vilken grad du kan resa med din återbetalning kredit.

Validera transportföretag är ofta väljs av resebyråer och agenturer baseras på den procentuella provisionen erbjuds. Om en resebyrå kommer att bli bättre provisioner och förmåner från en validering transportör framför en annan, de är sannolikt att välja att boka en resa. Detta val kan inte vara i bästa intresse för konsumenten, om flygbolaget är i ekonomiska svårigheter och kan upphöra drift inom kort.

Precis som regel är det en bra idé att ta reda på vem din validering transportören när du bokar en flygbiljett. Om transportören är ett företag i ekonomiska problem, och du bokar en flygbiljett i god tid, kan du be resebyrån för att förse dig med ett annat transportföretag validering. Det är också bra att veta om du har för att få pengarna tillbaka eller ändra dina planer, eftersom de företag du vill tala med är detta lufttrafikföretag.

Dessa bolag har också begränsningar när det gäller vilka andra flygbolag de kommer att arbeta med. Detta kan vara en annan viktig fråga när du bokar resor med flera flygbolag. Du kan ha ytterligare flygbolag finns tillgängliga för dig genom att använda en transportör över en annan, eller genom att använda mer än en.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.