Vad är en Motor Yacht?

en yacht definierades ursprungligen som "en lätt, snabb segelfartyg som används för att förmedla viktiga personer. " Ordet yacht kommer från det nederländska ordet Jacht , vilket "jakt" eller "jägare. " Idag har ordet yacht har kommit att omfatta ett bredare spektrum av fartyg, antingen drivs av segel, makt, eller båda. En båt som inte drivs med segel och vind kallas en motoryacht .

A motor yacht har oftast en bekväm känner till den. Typisk motoryacht erbjuder två staterooms separerade med längs hela båten, som samt ett rymligt vardagsrum i mellan. Stugorna i motoryacht i allmänhet liknar sviter. En motoryacht är i grunden en stor båt som drivs med antingen diesel-eller bensinmotorer. A motor yacht kan variera kraftigt i storlek, från så små som 27 fot (ca 8,23 meter) för att så stor som 80 fot (ca 24,38 meter). Den genomsnittliga storleken på en Motorbåt är dock ungefär 44 fot (ca 13,41 meter). Flesta motorbåtar genomsnitt gastankar som kan hålla 300 gallons (cirka 1. 136 liter). De flesta kan resa? till? en mil på en liter bränsle (ca 0. 21 till 0,32 km /liter).

De flesta båtentusiaster överens om att en motor båtens värde bestäms av dimensionerna av dess soldäck, flybridge, och omfattade akter-däck. A motor yacht med dessa funktioner är utformad för utrymme och komfort. På en betydande motoryacht kan öppna bron plats åtta och skyddade aktre-däck och fördäck är vanligtvis öppna. Den typiska marschfart för en Motorbåt är inom 20 knop sortimentet med medelvikt villkor och sjö. Top hastigheter kan vara mellan 25 och 30 knop, beroende på vilken modell av motoryacht. Högre kryssning och höga hastigheter slut finns tillgängliga på vissa modeller, särskilt sådana som utformats för racing.

De flesta motorbåtar är mest bränslesnåla när du reser med en hastighet på 8-10 knop, vilket är den genomsnittliga hastigheten för trolling. Ju högre hastighet reste med motoryacht, desto mer bränsle den brinner. För mer detaljerad bränsle intervall, måste man kontakta tillverkaren.

När man överväger att köpa en motor yacht, är det oftast bäst att köpa en mindre först. En större motor yacht kan kosta upp till flera miljoner dollar. Det finns andra kostnader faktorer att tänka på, liksom, såsom halka hyresavgifter, där motoryacht kommer att lagras, och årliga underhåll. Detta underhåll ingår att ha båten tvättats och skrapats en eller två gånger om året. Den nuvarande höga priset på bensin bidrar också till en större motor yacht är dyrare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.