Vad är en Full Face hjälm?

hela ansiktet hjälm är vanligt bland motorcyklister och cyklister cyklar och skidåkare. Det är ett skyddsöverdrag som omfattar huvud och ansikte, vilket minskar risken för skada eller död samtidigt som deltar i riskfyllda aktiviteter. Full ansikte hjälm är gjord av en polykarbonat skal över styren, och en del hjälmar har en visir gjord av Lexan eller andra splittras bevis-material. Beroende på vilken sport du deltar i, kan funktionerna i hela ansiktet hjälm varierar.

Motorcykel hela ansiktet hjälmar måste vara DOT godkänd, vilket innebär att de har klarat krocktester och ger tillräckligt skydd bör en ryttare falla eller kollidera med ett fast föremål. Motorcyklister som kör på vägen kommer att bära en annan hjälm än ridning smuts cyklar eller andra terrängfordon. en väg hela ansiktet hjälm är vanligtvis fodrad med ett mjukt skum liner och helt täcker munnen och hakan. Den har ett visir som fälls upp eller ner beroende på ryttarens önskemål. Många fulla nominella hjälmar av denna visir sort funktionen med nyanser eller UV-skydd.

terränggående motorcyklist kommer att bära en annan typ av hela ansiktet hjälm som inte har en inbyggd visir. Mest off-road motorcyklister Använd skyddsglasögon som liknar skidglasögon, så framsidan av hjälmen kommer att vara en öppen design. Det är dock fortfarande en hel ansiktsmask hjälm som har en fixtur förlängning runt käken och framför hakan för att förhindra direkt effekt med hårda föremål. Dessa hjälmar är oftast lättare än vägen hela ansiktet hjälmar och möjliggöra bättre ventilation och luftflöde.

Cyklister kan också använda en hel ansikte hjälm liknande den terränggående motorcyklist. Även motorcykelhjälmar måste krocktestats att bli DOT godkänd ska ha cykelhjälmar inte uppfyller DOT kriterier. Det finns separata krocktester för cykelhjälmar, men eftersom de flesta cyklar som inte uppnår hastigheter för motorcyklar, kriterierna är olika. En cykelhjälm ska inte användas samtidigt åka motorcykel. En hjälm kan bäras samtidigt att cykla, men en cyklist kan hitta en cykel-specifik hjälm är bättre anpassade till honom eftersom det är mycket lättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.