Vad är en Air Charter?

Nästan alla har uthärdat Horror Show som förskönande beskrivs som flygresor. Köpet av en flygbiljett är helt enkelt att köpa en plats på en reguljär flygning från en stor flygplats, miles från hemmet eller företaget, till en annan stor flygplats, ännu längre bort från den verkliga destinationen. Av denna anledning, bland många andra, många flygblad, flyers i synnerhet, gilla chartra ett privat flygplan.

Anlitandet av ett helt flygplan, plus besättning, under hela den tid som flygplanet är i luft från punkt A till punkt B, är känd som en Air Charter. Det finns naturligtvis flera fördelar med att chartra ett flygplan. De flesta charter plan är mindre än flygbolag tillåter resa från mindre flygplatser närmare hemmet, och kan landa närmare den verkliga destinationen.

Nyligen Air Charter alternativ utvecklats till luft taxi. Detta innebär i huvudsak kräver ett flygplan för att plocka upp passagerare eller last, på den kommunala flygplatsen, och leverans av passagerare eller gods till en annan kommunal flygplats. Som man kommer att ta en taxi till andra sidan stan, är det nu möjligt att ta ett privat plan halvvägs över hela landet. En stor nackdel att anställa en Air Charter är naturligtvis kostnaden. Beroende på grundval av flygningens längd, priset på bränsle, storlek och typ av chartrade flygplan, och antalet besättningsmedlemmar, kan kostnaderna bli betydande. Denna kostnad även faktorer i luft-arrangemang transporten. Det är där de kommersiella flygbolagen har en klar fördel gentemot företag Air Charter. Det kostar den typiska luften avsändaren, eller passagerare mycket mindre att köpa några kvadratmeter lastutrymme, eller en plats än vad det gör att chartra en privat jet. Om emellertid tillräckligt passagerare finns att dela upp kostnaderna för till exempel en åtta till fjorton plats charter plan, är kostnaden per passagerare, i många fall, hanterbar. Samma formel gäller för luft-last, liksom.

Många Air Charter företag är i verkligheten, förvaltare av privatägda flygplan. Dessa förvaltningsbolag charterbolag dessa privata flygplan för att kompensera kostnaderna för ägandet. Denna förvaltning /ägande alternativ är fördelaktigt för dig som vill hyra en privat jetplan för att den skapar pris och service konkurrens.

Air chartertrafik blev ett gångbart alternativ med införandet av Lear Jet på 1960-talet. Dessa små jetplan, som syftar till privata ägare, var relativt billigt att underhålla, och som kan arbeta från mindre flygplatser. Plötsligt, till en helt ny aspekt flygresor infördes. Air ambulanser, luft godstrafik och persontrafik charter är nu en integrerad del i den kommersiella luftfarten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.