Vad är Wheel Covers?

Wheel täcker, även känd som navkapslar, göra lager hjul ser ut anpassade hjulen till en bråkdel av priset. Medan en uppsättning hjul kan lätt köra US $ 500-$ 2000 och mer, kan en uppsättning hjul täcker kosta så lite som $ 50-$ 200, och du kan installera dem själv på några minuter. Inget förbättrar utseendet på en bil mer än en fin uppsättning hjul. Tyvärr, få nya hjul vanligtvis innebär att få nya däck också, eller åtminstone med den gamla däck utanför gamla hjulen och sätta dem på nya hjul. Balansering och anpassning följer och innan du vet ordet av var kostnaderna för hjulen bara början på investeringen.

För dem som vill drastiskt förbättra utseendet på sin tur utan att investera mycket pengar, hjul täcker är ett bra alternativ. De finns i olika storlekar och stilar och är kund-installationer genom att helt enkelt trycka sittande dem i kanten av de befintliga hjulet. Ingen balansering behövs ingen anpassning, och du kommer inte bli frestad att få nya däck på samma gång. Hjul täcker kan gå från paket till fälgen på mindre än en minut vardera och har du kör i stil med mycket vikt kvar i plånboken.

De flesta nya bilar levereras med krom eller aluminiumfälgar, vissa ekonomiska bilar spara kunder på etiketten priset genom featuring lager oavslutade metall hjul och navkapslar, eller täcker hjul. Vid en blick, täcker bra hjul kommer att passera för egna hjul, och eftersom de är billiga att de kan ändras av misstag eller när skina har slitit bort den gamla hjulet täcker. Hjul omfattar är också bra för fixa äldre bilar med lager hjul.

Wheel täcker komma i stilar tillverkade likna populär anpassade hjul: krom spoked, fem-stjärna, öste och blad är bara några exempel på tillgängliga mönster. Kvaliteten på hjul omfattar har förbättrats avsevärt sedan nittiotalet, med många featuring krom fästen och ringar som lägger till sin autentiska utseende.

Wheel täcker måste köpas för att matcha hjul storlek, vanligen 15-tums eller 16 -tum, men även andra storlekar finns tillgängliga. Var särskilt uppmärksam på lagring använda systemet. Vissa experter säger en stålfjäder eller ABS klipp och behålla ring är två av de bättre val. Ett bra återhållningssystem kommer att spara pengar i det långa loppet, eftersom du inte riskerar ditt hjul täcker rullar på vägen.

Wheel skal finns online och på Automotive affärer överallt. De är ett bergsäkert sätt att lägga till några klass till din Hot Rod, truck, van, sedan eller lyx rida, och du kommer inte gå sönder göra det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.