Vad är Replica Fälgar?

Replica fälgar är kopior av krom fälgar som är gjorda av en annan, billigare material. De kan vara tillverkade av polerat stål, aluminium eller kompositmaterial. För att efterlikna effekterna av krom fälgar, måste metallen har en hög grad av lyster och glans. Det finns fyra saker att tänka på när man tittar på replika fälgar: material, storlek, pris och kvalitet. Det är viktigt att tänka på utseendet på dessa fälgar och hur de kan påverka den visuella intryck av ditt fordon. Syftet med replika fälgar är att få samma synintryck som krom fälgar till ett lägre pris. Invest samma tid och möda som när du köper krom fälgar, fälgar som varierar kraftigt i pris och kvalitet. Det material som används för denna typ av fälgar är mycket viktigt. Alla hjul måste uppfylla minsta möjliga statliga normer för vikt med, säkerhet och design innan de kan säljas till allmänheten. Inköp replika fälgar från en välkänd leverantör för att säkerställa att materialet är massivt stål eller aluminium.

Storleken på fälgen anpassad hjul är kritisk, eftersom det har en inverkan på både mekaniska egenskaper hos fordonet. Om du ändrar storlek på fälgar och däck, se till att de har tillräckligt med styrka för att stödja fordonet och lasten. Se till att din mekaniker kontrollerar bromsarna när fälgarna är installerade för att se till att det finns tillräckligt utrymme för korrekt bromsfunktion.

olika storlekar på däck och fälgar som förutsätter ändringar i hastighetsmätaren. Detta beror på hur den faktiska hastigheten beräknas. Hastighetsmätaren använder standard hjulet omkrets som en del i beräkningen av hur långt den gått och hastigheten för fordonet. Din mekaniker måste anpassa hastighetsmätaren varje gång hjulmått ändras.

Priset på fälgarna är mycket viktigt. Dessa fälgar variera i pris från $ 50 till $ 900 US dollar (USD) vardera. Även om detta är lägre än den äkta varan, kan det fortfarande vara ganska dyrt.

Jämförelse butik för fälgar och begär en rabatt om du köper däck och fälgar från samma butik. Prestanda däck brukar vara installerade på anpassad fälgar. Denna typ av däck varierar i pris mellan $ 25 och $ 100 USD.

Kvalitet replika fälgar är så lika till utseendet att endast en professionell fälgen och däcket installationsprogrammet kan se skillnad. Titta på din budget och välj ett föredöme innan du väljer en dålig kvalitet, dyrare konstruktion, eller mönster. Helhetsintrycket blir mer tilltalande, eftersom kvalitet kommer att vara tydligt för alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.