Vad är Marine Carpet?

Marine matta är en matta produkt som har utformats särskilt för att användas i marina applikationer. Flera tillverkare är specialiserade på att producera marina mattor, och många regeringar har betygssystem som används för att definiera de olika typerna av marina matta tillgängliga, så att konsumenterna vet vad de köper. Finns det några speciella behov som måste lösas med mattor som används i båtar, vilket gör det olämpligt att använda konventionella mattor i marina miljöer.

Folk kan installera marina matta på lastkajer, landgångar och andra marina anläggningar , förutom att installera det på däck på båtar. Detta heltäckningsmattor har ett flexibelt stöd som gör installatörer för att säkerställa att det överensstämmer med den yta det installeras på så att den inte glider eller gäng. Marine Mattan är tillverkad av produkter som motstå ultraviolett strålning, så att mattan inte ska blekna eller skadas genom regelbundna solning, och marina matta också motstår och mögel så att den tål fuktiga miljöer som dockorna.

marina miljöer är ofta hala, vilket gör dragning en viktig angelägenhet för designers av marina matta. Denna typ av mattor är utformad för att vara lätt att gå på även när det är vått, så att människor kan gå runt på ett säkert sätt utan risk för att falla. Marine matta är också lätt att rengöra, eftersom det är konstruerat för att tåla fuktiga miljöer, kan det enkelt sprutas ner när den blir smutsig.

Båt mattor kan installeras på olika områden utomhus, inte bara i marina miljöer. Den seghet och hållbarhet denna mattor produkt gör det populärt i utomhus inställningar där människor vill ha mattor, eller i miljöer som tenderar att bli blöt och kladdigt. Marine mattor finns i många olika mönster och färger så att den kan matcha en speciell design program, och vissa tillverkare kommer att tillverka egna färger eller mönster på beställning. Egna former och storlekar av marina matta finns också för unika applikationer.

högen av marina mattan tenderar att vara kort, på grund av farhågor om hygien och säkerhet. Liksom med andra typer av matta, är det möjligt att få marina matta prover så att konsumenterna kan få en uppfattning om vilka möjligheter som finns för dem innan man köper. Vid beställning av proverna, kanske man vill nämna där mattan installeras, som en tillverkare eller återförsäljare kan ha vissa rekommendationer om hur och var särskilda mattor produkter bör användas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.