Vad är Dashboard Covers?

Dashboard omslagen är biltillbehör, som är specialdesignade för att skydda plast instrumentpanelen i ett motorfordon. Det finns en mängd skäl till att köpa en instrumentpanel täcka, men framför allt drivrutiner installera instrumentbräda avser att förhindra skador på sina instrumentpaneler. De finns i olika färger för att matcha olika inredning system och är vanligtvis tillverkade av slitstark nylon mattliknande fiber.

De flesta bilar har en instrumentpanel av plast. Eftersom det utsätts för solljus, kommer plast börja bleka och blekna. Den solljus och UV-strålar också försvaga plasten, i slutändan leder till att knäcka. Förutom att se ful och minskar andrahandsvärdet på bilen, kan detta också vara farligt. Den hårda plast utsidan av en instrumentpanel är utformad för att upprätthålla en inverkan från ett huvud vid en krock. När det sprickor under trycket, vadderade skum under hjälper till att dämpa slaget. Om instrumentpanelen sprickor från exponering, kommer detta skum också börja skadas av de faktorer, vilket innebär att det potentiellt kan misslyckas i en olycka.

Använda Dashboard omfattar också förhindrar att damm samlas på instrumentpanelen, som täcker kan tas bort och skakas eller dammsugas. Dessutom objekt placeras på instrumentbrädan täcker inte glida när bilen rör sig, vilket innebär att föraren kan lagra solglasögon och andra nyttiga saker på instrumentbrädan och vet att de kommer att vara redo när de behövs. Instrumentpanelen täcker kan också bidra till att minska bländning inuti en bil, som kan försämra förarens sikt.

Dimensionering och placering av instrumentpanelen täcker är viktigt. Felaktigt placerade instrumentpanelen täcker kan täcka över ventilerna för att cirkulera luft och avfrostning av vindrutan, vilket inte är önskvärt. Det är också viktigt att en instrumentpanel inte täcka hänga över kanten, försämra tanke på bilens hastighetsmätare, gasmätare och andra viktiga mätare. De flesta företag tillverkar instrumentbräda överdrag för vissa märken och modeller av fordon för att förhindra det här problemet, och kommer att anpassa en instrumentpanel omslag till en unik bil.

När du väljer en instrumentpanel täcker för vissa fordon, är det en utmärkt idé att anteckna bilens märke, modell och år så att rätt instrumentpanelen täcka kan plockas ut. Om möjligt, ta instrumentbrädan täcka ut till bilen för att se till att färgen inte kollidera med klädseln i bilen. Slutligen överväga att installera värmetåliga Velcro ® flikarna för att hålla instrumentpanelen locket på plats, så att det inte kommer att gå runt på instrumentbrädan med tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.