Vad är Custom Rims?

Custom fälgar är speciellt utformade tröttna fälgar eller hjulnav för en bil eller lastbil. Det finns två typer av anpassade fälgar: funktionell och prestanda. Varje typ av rim har styrkor, svagheter, och ett mål konsumentgrupp. Förstå de olika alternativen ökar din köpkraft och förmåga att få rätt fälg för din bil. Ett däck rim är metallram som däcket sitter på. Storleken på fälgen avgör storleken på däcket, som är baserade på motorns storlek, vikt och bärkraft av fordonet. Varje biltillverkare erbjuder en standard däck fälg som uppfyller de minimikrav på fordonet. Många kunder väljer att köpa skräddarsydda fälgar för att förbättra prestanda eller utseende av deras fordon. Ett funktionellt anpassad rim är utformade för att passa olika däck storlekar. Dessa fälgar är också känd som vinter fälgar eller sommar fälgar. Däcken är monterade på den säsongsmässiga fälgen. Varje höst och vår, på fälgar och däck har ändrats. Detta kostar mindre pengar än att byta däck på samma fälgar. När du beställer en uppsättning av funktionella anpassade fälgar, är det viktigt att tänka rätt däckstorlek. Om du väljer att ändra storleken på dina däck och fälgar, be din mekaniker att kontrollera din hastighetsmätare. Det kommer att behöva justeras baserat på nya däck dimension. Kolla i instruktionsboken för information om viktgränser och bärkraft, eftersom dessa kan förändras.

Performance Custom fälgar utformad för bilen aficionado. De finns i en mängd olika stilar, material och konstruktioner. Prisintervallet för anpassade prestanda fälgar varierar från $ 75 till över $ 2,000 US dollar (USD) per fälg. Chrome fälgar och däck idrott är ett mycket populärt alternativ och ofta förekommer på lyx eller höga fordon slut. är valet av rätt fälgen och däcket bygger på att ytterligare förbättra utseendet på ett väl underhållet fordon. Fälgarna är den sista delen av det arbete som skulle göras för att ändra utseende från standard färg och kropp stil. När du väljer prestanda anpassad fälgar, tänka på din budget och underhållsbehov. Dessa typer av fälgar kräver oftast en speciell däck märke och storlek, vilka båda ökar priset på däcken. Dessutom bör eventuella reparationer av dessa typer av däck är dyrare på grund av den extra arbetet.

Chrome eller platina fälgar har en hög luminans och kräver regelbunden rengöring och polering att bibehålla detta utseende. Däcken kommer också att kräva regelbunden polering för att uppnå den ideala utseende. Stilar är cykliska, se till att du inte köper en fälg som är väldigt populärt nu, eftersom det kommer att bli omodernt snart. Välj en som tilltalar dig och förbättrar utseendet på din bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.