Vad är Cuddy båtar?

Cuddy båtar båtar som har en liten stuga. Sådana båtar ge lite skydd och bekvämligheter för användaren, men saknar en hel hytt. De är inte konstruerade för längre resor, med andra ord. Många tillverkare av vattenskotrar göra Cuddy båtar, och det är också möjligt att ändra en befintlig båt att lägga till en Cuddy om folk vill öka funktionaliteten i båten. Detta kan ske genom ett bolag som utför båt ändringar, eller av en sjöman med konstruktion färdigheter som gärna gör det själv projekt. är Dessa båtar används ofta för fiske och dagsutflykter. I dessa situationer kan ha en stuga till skydd mot väder och lagra viss utrustning vara mycket användbara, men en hel hytt är egentligen inte nödvändigt. Klassiskt, är Cuddy tillräckligt lågt för att det är svårt för en fullvuxen vuxen att stå i, och det är i allmänhet relativt liten, saknar dyrt trim och andra fancy funktioner som förknippas med mer lyxiga vattenskotrar. I en Cuddy finns det utrymme för ett litet huvud eller badrum, tillsammans med ett litet pentry eller kök. Detta kan öka passagerarnas komfort på enkla resor genom att tillhandahålla en plats att gå till badrummet och ett område för att laga mat ifall folk blir hungrig eller om de vill picknick på vattnet eller på en ö. En Cuddy båt kan också ha en liten kaj som kan användas för övernattning, beroende på utformningen.

By natur, Cuddy båtar är små. Detta gör dem mycket lättmanövrerad, men kan också vara farliga i sjögång. De kan användas på inre floder och sjöar, och är oftast lätt att dra till en plats med en båt trailer. Modeller som lämpar sig för det öppna havet kan ha vissa ändringar, och deras befälhavare måste lyssna hantverk rådgivning när de utfärdas. Dessa rådgivning, utfärdade av vädertjänster, tyder på att havet kan vara för grov för mindre båtar att vara säker.

Ett antal av byggmaterial kan användas för Cuddy båtar, inklusive trä, aluminium och plast. Dessa båtar kan ofta hanteras av en enda person, oavsett om båten drivs med segel eller en näring motor, och deras utformning gör dem lämpliga för trånga vattenvägar där båtar kan behövas för att verkställa snug varv. Cuddy båtar brukar också ha en grundgående, vilket gör dem lämpliga för grunda vattendrag där större båtar som inte kan navigera säkert.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.