Vad är Car magneter?

Bil magneter ofta vinyl tecken eller logotyper med ett magnetiskt skikt som hjälper ordentligt fästa dem på sidorna, eller till och med toppar, av bilar. Detta är en av de vanligaste typerna av reklam för fordon, med stenciler också utgör en del av denna marknad. Magneter brukar inte annonsera inte själva fordonen, men andra tjänster som kan erbjudas. Till exempel kan de med städning eller barn vårdgivare hitta bilen magneter ett idealiskt sätt att meddela service till potentiella nya kunder. På ett sätt blir de rörliga skyltar, likt någon annan typ av reklam på bilar. En gång köpte, bil magneter tenderar att pågå en längre tid, men de kan bli föremål för blekning eller försämring mer än andra magneter grund av de förhållanden de utsätts för. Dessutom gör de inte brukar upplevas som en påträngande form av reklam, som kan göra dem mer acceptabla i medvetandet hos vissa personer. Det vanligaste stället för bil magneter är om ett fordon dörr. Som sådana är de ofta kallas magneter bildörr. Dörren ger vanligtvis gott om plats att placera större magneter och ger mest information. Bak i bilen, särskilt stötfångaren, ofta kan ta emot mindre bil magneter. Även om dessa kanske inte är tillräckligt att förmedla mycket information, kan det bli möjligt att erbjuda just enough.

Bil magneterna är mycket enkel att tillverka och några kanske kan göra sin egen med bara en enkel kontor skrivaren. På grund av det faktum att färgerna måste stanna på plats även i vått tillstånd, vilket de sannolikt kommer att från tid till annan, kan många föredrar ett professionellt tryck. Många tryckerier erbjuder detta och det finns gott om ställen att köpa skräddarsydda bil magneter online. En gemensam praxis för bil magneter är att använda dem för att stödja ett favoritlag. De är särskilt vanliga i college städer, där stolthet i laget är ofta uttrycks på bilar. Ytterligare dessa magneter är oftast mycket billigare än kundanpassade magneter eftersom de är avsedda för försäljning i lös vikt.

Eftersom det finns så många alternativ till bilen magneter, såsom storlek, färger och former, är det svårt att säga vad det genomsnittliga eller typiska priset för dem kan vara. Men finns paket med anpassningsbara magneter lämpar sig för reklam ett företag tillgängliga för mindre än $ 50 US dollar (USD). Detta kan vara ett mycket billigt sätt att marknadsföra en produkt eller tjänst nästan oändliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.