Är Business Class värt det?

Business class är beteckningen på den attraktiva tjänster som erbjuds de passagerare på vissa flygningar som är villiga att betala för tjänsten. Andra typer av tjänster omfattar i första klass, tränare och coach plus. Coachen priser kan också kallas ekonomi och ekonomi plus. Oavsett om business class är värt det beror på en rad olika faktorer, mest om personlig preferens. kan dem som flyger business class förväntas betala så mycket som fyra gånger mer än vad händer biljettpris på buss kommer att vara. Det betyder på en flygning för $ 500 US dollar (USD) i buss, är näringslivets biljettpriset kan vara närmare $ 2,000 USD. Om det är värt några timmar av tröst, så har du ditt svar på om det är värt det. Det bör också noteras att varje flygbolag som erbjuder olika tjänster i affärsklass, så förstående alternativen och bekvämligheter kommer att ta viss forskning. De mest populära anledningen att välja business class är bättre sittplatser. Sätena är oftast bredare och har minst fyra inches (10 cm) mer utrymme mellan raderna. Även om detta kanske inte verkar så mycket, kan det göra någon skillnad i fråga om komfort och förhindra folk från att känna trångt. I vissa fall platser att ligga plant kan ingå i business class, men detta är normalt reserverad för första klassens passagerare. Den mat och dryck erbjudanden är en facilitet som ofta ges till dem som flyger på högre servicenivå. Business Class passagerare ofta kunna välja från en utökad meny. Ett begränsat antal alkoholhaltiga drycker kan erbjudas gratis. I de flesta fall kommer dessa att ingå som en del av priset för resan, även om vissa speciella rätter, eller de som är mycket dyra, kan kräva en extra avgift. En annan skönhets Vissa flygbolag kan erbjuda är en Business Class lounge på flygplatsen. Denna lounge kan erbjuda vissa företagstjänster, såsom tillgång till datorer och e-post. Det kan också erbjuda drycker och ge en tupplur område. Medan många passagerare kan hitta praktiska funktion loungen är inget speciellt, erbjuder det en annan möjlighet för dem som väntar på längre tidsperioder.

Mindre erbjuds också till dem som flyger på de övre nivåerna av service. Första klass och business passagerare klass få gå ombord på planet först, om de så önskar. Ofta är de erbjuds en drink medan resten av passagerarna ombord. I vissa fall kan dessa passagerare har sin egen speciella dörröppning som att gå in och ut ur planet och därmed undvika resten av publiken.

Det kan vara ett bra val för många, särskilt de som reser mycket lite eller vars företag plocka upp resa fliken, kan många andra känner kostnaderna för business class är helt enkelt för höga. Detta är utformad så där av en anledning. Även ur rent ekonomisk synpunkt kan fördelarna inte värt kostnaderna är högre pris tänkt att göra det en exklusiv klubb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.