Vad är lastbilschaffisar skolor?

Truck körskolor är handel skolor som erbjuder en utbildning i driften av en traktor och släpvagn, även kallad en arton-Wheeler, en halv, eller en stor rigg. Det finns mycket mer att vara en lastbilschaufför än den grundläggande mekanik körning. Det finns mycket konkreta regler för hur många timmar per dag kan man köra lastbil, hur många timmar en lastbilschaufför måste vila, hur tung belastningen kan, hur vikten är spridd, och diverse andra frågor. Lastbilschaffisar skolor lära eleverna allt detta och mycket mer.

För att köra en traktor och släpvagn, måste en person få ett vanligt Driver's License (CDL). Det är lite mer för att få en än vad som krävs för en typisk körkort, och det finns ytterligare påskrifter som krävs för en del lastbilschaffisar jobb, såsom en "Haz-mat" stöd för alla som drag farliga material. Truck körskolor hjälpa människor att förbereda för CDL, liksom för tilläggsbestämmelser. Truck körskolorna lär inte bara driften av dragbil och släp, men också reglerna i vägen om lastbilar. De lär också människor hur de kan hålla reda på körtider, vila timmar och miles driven, och många andra viktiga frågor. Att hålla en riktig loggbok är mycket viktigt. Truck körskolorna lär förare att dokumentera på lämpligt sätt. Om en lastbilschaufför loggbok är felaktigt, han eller hon kan få ett citat eller "stänga av", vilket helt enkelt betyder att han eller hon inte kan köra vidare förrän vilotimmar eller icke-körtider ikapp. Loggbok infractions tenderar att bära tunga böter.

Truck körskolor i allmänhet har klassundervisning, samt on-the-job training. Många lastbilschaffisar skolorna är på något sätt rör lastbilsföretag. Några lastbilschaffisar skolor rekryterar till lastbilsföretag, medan andra förare gratis och hjälpa dem att få lite praktisk erfarenhet om de accepterar att gå till jobbet för ett visst företag för en viss tid efter att ha tagit en CDL. Det är inte en dålig affär, eftersom lastbilschaffisar erbjuder rimliga löner och förmåner, samt möjlighet att se mer av landet.

För nybörjare, lastbilschaffisar skolor är det bästa alternativet för att lära sig att köra lastbil. Du får det bästa av två världar. Du kommer att få behöriga klassundervisning och har möjlighet att arbeta med en erfaren förare eller "tränare" till ditt företag känner du är redo att köra på egen hand.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.