Vad är inblandad i en Driver’s test?

I USA finns det två typer av förarens tester: ett skriftligt prov och en flygprovet. Den presumtive Föraren måste först passera ett skriftligt förarens prov för att få en begränsad licens, eller inläraren tillstånd . Efter en tid föraren kan ta flygprovet. Efter godkänd flygprovet, en verklig körkort utfärdas. I vissa stater ska föraren regelbundet genomgå ett skriftligt förarens prov från den punkten framåt för att hålla körkort nuvarande. En skriftlig förarens test syftar till att säkerställa framtida föraren är kunnig om reglerna för vägen. Frågorna varierar och tester förändras regelbundet att kringgå fusk, men en gratis undersökning häfte är alltid tillgänglig från lokala Department of Motor Vehicles (DMV). Alla tester är baserade på information som finns i häftet.

Material i studien häftet omfattar så många olika regler som när du ska anlita en sväng indikator, hastighetsbegränsningar inom byggverksamhet och zoner skolan, vad de ska göra när du närmar dig en stoppad skolbuss med blinkande lampor, höger-väg courtesy; läser vägmärken och hur du byter körfält eller gå ordentligt. Folk anmärkning ofta att frågorna är "knepig" eller formulerad på ett tvetydigt. Lyckligtvis finns det ingen tidsbegränsning på förarsidan provet, så ta dig tid och läs frågorna noga innan du svarar. Den skriftliga förarens prov är ett av flervalsfrågor. Ofta mer än ett svar förefaller rimligt, i vilket fall best Svaret bör väljas. Efter fullgjord förarens prov sökanden vänder in den och väntar medan det graderas. Godkänt betyg kommer antingen att förtjäna en inlärares tillstånd eller förnyelse av körkort. Ett misslyckat grad kommer att kräva att sökanden göra testet igen vid ett senare tillfälle. Som svar på en inlärares tillstånd, kan innehavaren köra ett fordon så länge som en erfaren, är licensierade förare närvarande. Om den nya drivrutinen är underårig, föräldrarnas tillstånd krävs också. Lagar varierar från land till land, men i regel mindre måste ha en inlärares tillstånd för en period av sex månader innan de är berättigade till ett körkort. Vuxna kan komma i fråga på så lite som tre veckor. När berättigade en slutlig förarens prov krävs: ett prov på skicklighet. En förälder kan åtfölja ett barn till DMV i familjens bil. Den förälder (eller vän) väntar på DMV medan en DMV agent rider tillsammans med sökanden för förarens test. Den DMV agent kommer direkt föraren att vidta vissa vägar och genomföra vissa manövrar. Agenten kommer att följa de sökandes kunskaper om bilens operativa funktioner, medvetenhet om vägen, och körskicklighet. Denna drivrutin test tar vanligen 15-20 minuter.

Om den sökande klarar flygprovet, körkort kan utfärdas. Normalt är en person som håller hans eller hennes körkort nuvarande hela livet inte behöver ta en flygprovet igen. Några års mellanrum en skriftlig förarens prov kan krävas för att förnya körkort.

DMV kontor är ofta trångt. Det är en bra idé att boka tid för att ta förarens test, och rädda dig onödig väntan. Om du planerar att göra ett skriftligt förarens prov ska du plocka upp en studie broschyr åtminstone några dagar i förväg. Detta bör ge dig gott om tid att studera. Tester erbjuds på olika språk och du kan göra om en förares prov (skriftligt eller skicklighet) så ofta som är nödvändigt att passera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.