Vad är generator Omlindning?

En generatorn används för att producera elektrisk ström eller effekt. När det gäller bilindustrin, är generatorn drivs av en drivrem som är ansluten till en rulle på slutet av motorns vevaxel, skaftet genom botten av motorn som driver hela motorn visar det sig. Som drivremmen vänder generatorn trissa skapar generatorn den elektriska ström som bilen kör på, batteriet inte används alls när bilen är igång och generatorn fungerar, förutom som reserv energikälla.

Inside generatorn s hölje är statorn, en ring som är lindad med koppartråd. Som drivremmen vänder generatorn trissa rotorn-en magnet som roterar i statorn-roteras. Denna roterande magnetfält genererar elektrisk ström i såret statorn. Flesta fordonsindustrin generatorer innehåller också borstar och ringar slip, vilket också bidra till att generera och kontrollera strömmen.

Generator Omlindning är tillbakaspolningen av statorn. GENERATOR tillbakamatning kan tjäna ett av flera syften. Även om det är vanligare att borstar i en bil-generator att misslyckas, bygga en bil-generator kan kräva generatorn du spolar tillbaka. GENERATOR tillbakamatning kan också användas för att uppgradera generatorn för produktion av en högre effekt, bilar med kraftfulla stereoanläggningar eller eftermarknaden tändsystem att dra en stor del av makten kan kräva en uppgradering genom växelströmsgenerator spola tillbaka för att undvika att placera en tung dra på batteriet.

Ett annat användningsområde för generator tillbakaspolning är omvandling av bilindustrin generatorer för andra ändamål, t. ex. en vind generator. Applikationer som detta kräver så olika energikällor utgångar som generatorn Omlindning är nödvändig för att utnyttja ett Automotive generatorn. Däremot är användningen av en bil-generatorn så mycket billigare än andra alternativ som generatorn omrullning är ett pris som många är villiga att betala.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.