Vad är en bil Power Inverter?

Contractors, säljare, och alla som är på väg mycket kan förstå fördelarna med en inverter bil makt. Din bil batteri ger ström till de elektriska tillbehör till din bil, men det är i det som kallas DC eller likström. Alla andra elektriska apparater som datorer, handverktyg, och tv-apparater körs på växelström, eller växelström. En bil Power Inverter är en enhet som ansluts till bilens DC elsystem och omvandlar ström till AC så att du kan använda andra elektriska apparater i bilen.

UPS kommer i olika storlekar. Vissa versioner innebär helt enkelt ansluta en sladd till cigarettändaruttaget i bilen, medan fasta enheter är monterade i motorrummet på fordonet och ansluten direkt till batteriet. De flesta människor känner till cigarettändaruttaget stil bil Power Inverter, eftersom de är relativt billiga och enkla att använda. Många mindre apparater, till exempel bärbara datorer, dvd-spelare och små tv-apparater, kommer att köras bort av denna typ av inverter. Större under-the-hood växelriktare monterad nära el från ett fordon som är avsedda för större produkter, såsom cirkelsågar, borrar och ljus översvämningar.

Några bil växelriktare är omsorgsfullt utformad, och omfattar ett stort antal försäljningsställen, andra är ganska enkelt, med bara en enda eluttag eller USB-port. Mångsidigheten hos de typer av bilar Power Inverter gör att de kan användas för en mängd arbetstillfällen. Många familjer installera en tillfällig inverter bil makt för att driva en TV eller DVD-spelare för sina barn, till exempel som de ger sig ut på gränsöverskridande resor landsväg. En del polisbilar har permanent växelriktare installeras så att datorer kan köras under ett helt skift utan oro för batteritiden.

Det är viktigt att välja en inverter bil makt som passar användarens behov, och den elektriska krav som kommer att placeras på den. Med en liten inverter att driva utrustning som kräver mycket ström det kan bli svårt att köra tillbehör, eftersom de flesta omriktare har säkringar som kommer att snubbla över en viss spänning. Att köpa rätt storlek omriktaren, måste användaren lägga upp den maximala spänningen för varje tillbehör han eller hon planer på att driva samtidigt på omriktaren, och sedan lägga till 10% till detta antal. En inverter som kan hantera denna spänning bör arbeta utan att snubbla säkringen medan apparater kör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.