Vad är en Pocket Cruise Ship?

Som ett alternativ till full storlek kryssningsfartyg, fickan kryssningsfartyg erbjuder många av de bekvämligheter men är ofta bär betydligt färre passagerare, vilket leder till ett mer intimt kryssning erfarenhet. Allmänhet tillräckligt med hytter för att rymma ett par hundra passagerare bekvämt, det finns ficka kryssningsfartyg i bruk idag som kommer att ge boende i upp till fem hundra personer.

Idén med en ficka kryssningsfartyg har funnits i flera årtionden. Under decenniet av 1960-talet, började kryssningsföretagen att titta på möjligheten att driva mindre kryssningsfartyg som skulle ge kryssning paket som pågick i några dagar och kallas vid ett antal hamnar som relativt låg nära varandra. Tanken var att behålla samma nivå på service hittades med de traditionella storleken på kryssningsfartyg, men erbjuder dem i en miljö som ansågs mer intim. Som en extra attraktion, skulle en ficka kryssningsfartyg vara idealisk för kortare kryssningar, vilket gjorde det möjligt för människor som inte kan ta tid för längre turer att njuta av en helg på vatten och ändå hinna tillbaka i tid till arbetet på måndag morgon.

Många av de fartyg fickan kryssning i drift i dag började livet som större fartyg som eftermonteras till att omfatta större och lyxigare hytter, utökad underhållning områden, ångbad, pooler och gym. Allteftersom populariteten för fickan kryssning ökat, mer ficka kryssningsfartyg designades och byggdes till specifikationer som tillåter dem att anlöpa hamnar där större kryssningsfartygen kan inte. Detta har gjort ficka kryssningar att inkludera hållplatser som skiljer sig från andra kryssningar, lägga till ännu en unik touch till upplevelsen.

Många kryssningsrederiernas köra paket med ett fartyg ficka kryssning från tidig vår till sen höst. Tillhandahåller en enkel flykt samtidigt som erbjuder förstklassig mat, mycket sol, kvällsunderhållning och anlöper ett antal närbelägna hamnar, är fickan kryssningsfartyg ofta den idealiska lösningen när det är nödvändigt att koppla av är stark, men tiden är begränsad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.