Vad är en Automotive multimeter?

En Automotive multimeter är en handhållen mätare som används för att testa olika komponenter på en bil. Fordon av det 21-talet är starkt beroende av elektronik för att köra, vilket har ökat funktionaliteten i multimeter.

Genomsnittskonsumenten grad bilindustrin multimeter har möjlighet att kontrollera en rad olika funktioner bil. Den billigaste modellerna leta efter problem med dioder, batterier, säkringar, brytare, solenoider och reläer. Dessa kallas ibland för "volt-ohm-amps" mätare, eftersom dessa är de tre elektroniska avläsningar att de kan kontrollera för. Det finns två grundläggande typer av bil Multimetrar tillgänglig. En analog multimeter använder en nål för att visa avläsningar, medan en digital har en skärm som ger avläsningar. Antingen är godtagbart för användning, men de flesta digitala multimetrar har en bakgrundsbelyst skärm som gör det möjligt för en större mångfald av plats vid prov. Kontrollera ett batteri på en död bil vid sidan av vägen på natten är nog lättare med en bakgrundsbelyst Automotive multimeter. Den analoga förmåga att mäta i realtid gör det till stor hjälp när man mäter en variabel som förändras snabbt, eftersom digital mätare har en fördröjning på dem. för omkring $ 50 US dollar (USD), kan en konsument köpa en högre lönegrad konsument fordonsindustrin multimeter och lägg i förmågan att kontrollera ytterligare bil funktioner. Ingår i den förteckning över ytterligare tester funktioner bör möjligheterna att mäta: duty cycle, pulsbredd, varv per minut (RPM), och temperatur. Driftcykel visar andelen av tiden som INSPRUTARE hålls öppen. Pulsbredd berättar exakt hur många millisekunder injektorn är öppen för. RPM mätningar hjälp i tid motorn, medan temperaturen är relevant för vätskor i fordonet som kylvätska, transmissionsolja, och olja. En funktion som många få hjälp när man arbetar med en fordonsindustrin multimeter kallas kontinuitet. Wires anses ha kontinuitet när de är anslutna eller kontinuerligt. En multimeter som kan kontrollera om kontinuitet i allmänhet har en signal som kommer att gå av när de två testare touch. Detta är särskilt användbart för att se om de kablar som testas är kopplade till varandra. Om användaren ansluter till en tråd som inte har kontinuitet, kommer inget ljud produceras.

Alla multimetrar har en maximal amp ersättning. Den billigaste modeller levereras med ett 10 amp max säkring, vilket innebär att testa en del med en större produktion kommer att spränga multimeter s säkring vanligen går att återställa. Av denna anledning kommer de flesta mekanik föreslå att hitta en bil-multimeter med minst ett 20 amp gräns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.