Vad är en Automotive Hose?

fordonsbränsle slang är någon slang som bedriver automotive vätskor eller gaser från en del av bilen till en annan. Detta inkluderar syre, bränsle och kylmedel, som kan vara vatten, frostskyddsmedel, eller en blandning av båda. Var och en av dessa typer av ämnen kräver en annan typ av bil-slang, så det är viktigt att veta vad varje är och hur de skiljer sig åt.

Radiator slangar är antagligen den mest kända typen av bil-slang. Dessa slangar tratt kylvatten från motorn, där vätskan tar upp överskottsvärmen, i kylaren, kylaren, som är utformad för att hjälpa den svalna snabbt. På grund av den mängd värme som de gör och trycket i kylsystemet är vanligtvis under dessa slangar måste vara gjord av mycket hårda gummi. Förutom de två stora kylaren slangar, finns det ofta många små kylvätska slangar runt motorn, som leder från en kylvätska hamn till en annan. Varje bil har också slangar värmare kärna, som transporterar varmt kylvatten från motorn i den lilla kärnan innanför instrumentbrädan, interiör fläkten då trycker luft genom fläkten kärna, huvudsakligen med hjälp av motorns värme att värma bilens interiör. Alla dessa slangar är tillverkade av samma tjock, seg gummi som radiator slangar.

Vissa typer av bil slang måste tåla mycket mer förstörande ämnen. Bränsleslangar, till exempel, måste göras av en särskild gummi som inte kommer att bryta ned från att vara i ständig kontakt med bränsle. Men bränsleslangar är inte lika vanligt i bilar som de brukade vara. Bränsle måste föras från bränsletanken, som vanligtvis är i ryggen, hela vägen upp till motorrummet, så biltillverkare började använda metall rör för åtminstone en del av detta avstånd. Också i modern bränsle sprutas bilar bränslesystemet är mycket tryck, så de flesta bilar slutat använda bränsleslangen när förgasare gick i onåd.

Sedan finns andra typer av slangar göra något annat än luft. Dessa slangar löper från luftfiltret till insugningsröret, där luft släppas in i förbränningsrummen i uppmätta mängder, se till att bränslet har precis rätt mängd syre för att brinna effektivt. Även dessa typer av slangar är alla mycket olika, de alla kräver särskild fordonsindustrin Slangtillbehör kallas slangklämmor, vanligen en bit metall som omger slangen där den passar in på slutet av en metall i bussarna, med en skruv för att dra åt eller lossa klämman .

Det finns andra ämnen som din bil användningsområden som snabbt skulle förstöra en fordonsindustrin slang. Till exempel är motorolja helt innesluten i motorblocket och huvud. Köldmediet som din luftkonditionering använder för att kyla din bil, är en destruktiv ämne som vanligen är funneled genom metall slang. Avgaserna är alldeles för varmt för gummislangar, vilket är anledningen avgasrören är alltid metall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.