Vad är bränslebesparing enheter?

Under vandringar bensin priset, tala om bränslebesparing enheter ofta blir vardagsmat. Dessa prylar och metoder som hävdar att ökad bränsleeffektivitet i en bil. Men, sanningen är den att folk verkar ha försökt att hitta sätt att förbättra bränsleekonomin ända sedan uppfinningen av den inre brännbart motorn. De enda metoder som har visat sig framgångsrika metoder som används av biltillverkare själva. Dessa innovationer har inkluderat bränsleinsprutning, hybridfordon teknik, även känd som elmotor assistans och nya mönster i skalen Karossers att göra dem mer aerodynamisk. Faktum kvarstår att det alltid har varit lättare och mer kostnadseffektivt att utforma ett hjälpmedel för att bli effektivare från början, snarare än att ändra sin nuvarande utformning.

Trots dessa framsteg inom bil-teknik, det finns vissa som använder fortfarande eftermarknaden eller eftermonteras bränslebesparing enheter för att få bättre gas körsträcka. Människor använder dessa produkter trots att många av dem hamnar med negativa eller skadliga effekter på bränsleekonomi och även själva fordonet. Bland dessa är bränsletillsatser och ånga enheter överföring. En av de många enheter bränslebesparing är bränsletillsatser. Faktorer såsom tenn, magnesium och platina har lagts till bränsle med det förmodade resultatet att öka bränslets densitet. En annan suggestiv Tillsatsen har aceton, men dess användning riskerar att skada plastdelar i bränslesystemet.

Vapor överföring enheter, å andra sidan, hävdar att förbättra körsträcka genom att ändra själva bränslet omvändelse från bränsle till ånga. Dessa inkluderar olika typer av värmare och "swirlers" som ökar turbulens i insugningsröret. p

Oberoende parter har undersökts, och i de flesta fall krossat, många olika bränslebesparing enheter. Bland de metoder som varit offentligt studerats fäster magneter på bränsleledningen. Denna strategi har sagt att bättre anpassa bränslet molekyler, men i de flesta studier inte förbättras upptäcktes. Andra enheter som har visat sig verkningslösa är Ovannämnda användning av aceton som tillsats och en ny förgasare som hävdar att vinna 300 miles till gallon (cirka 128 kilometer i liter). I själva verket har båda dessa terminaler bränslebesparing faktiskt visats minskning bränsleeffektivitet i oberoende studier.

Det bör också noteras att av över 100 bränslebesparing enheter rapporterat om av US Environmental Protection Agency (EPA), mindre än 10 av dem visade någon faktisk ökning av energieffektiviteten. Kanske den mest effektiva bränslebesparing enheter är de mest grundläggande. Hålla bakluckan utan onödig extra vikt, och befästa resor hjälper spara gas. Underhåll av din bil fungera korrekt, vilket innefattar att hålla din motor rätt inställd, och ditt däcktryck på lämplig nivå kommer också att bidra. Undvika snabb acceleration och retardation, liksom vrida bilen bort om du planerar på tomgång i mer än en minut hjälper dig att förbruka mindre bränsle också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.