Vad är Vägassistans?

vägassistans är en tjänst till en bilist vars fordon har en uppdelning eller mekaniska fel på vägbanan. Vägkontroller tjänsten vanligtvis erbjuds med en bilist har full täckning försäkring, genom bolag som exempelvis AAA. Det kan också erbjudas en förare genom ett kreditkortsföretag, inköp av däck eller när man köper en ny bil.

Vägassistanskåren stödet omfattar många problem en förare kan uppleva på vägbanan. Dessa inkluderar punkteringar, låsas ute, mekaniska fel, slut på bränsle eller tomma batterier. I situationer som dessa, kommer entreprenörerna på vägarna servicebolag komma ut till bilen och hjälpa till att ta hand om problemet. De åtgärder de vidtar för att hjälpa föraren kommer att bero på vad problemet är. En förare som känner en punktering kan förvänta sig en entreprenör för vägassistans företag att komma ut och byta däck. Om han inte har ett reservdäck, vägarna professionella kommer att driva honom till en godkänd anläggning för att få hans trötta fast. Kostnaden för fastställande av däck betalas av föraren, men vanligtvis finns det ingen avgift för transporttjänsten.

Knappar som är låsta i bilen kan hämtas av professionella vägkanten tjänst. Tillverkaren godkänt verktyg används för att komma in i bilen för att hämta nycklarna. Om föraren har förlorat sina nycklar, en professionell låssmed sänds till mata fordonet. Föraren är bara ansvarig för kostnaden för låssmeden och en ny uppsättning nycklar.

Om en förare uppstår ett mekaniskt fel på vägen, kan han ringa sin leverantör väghjälp. Operatören kan skicka en bärgningsbil för att transportera föraren och fordonet till en reparation anläggning, vanligtvis inom en förutbestämd radie. Föraren är vanligtvis inte ansvarig för kostnader som kabeln, eftersom den omfattas av tjänsten planen. Han är ansvarig för nödvändiga reparationer av sitt fordon. När en förare får slut på bränsle, det väghjälp bolaget kommer att leverera en mindre mängd gas. Volymen gas, vanligen runt tre gallons (11,36 L), är precis tillräckligt för att göra det möjligt för föraren att komma till en bensinstation för att tanka. Med de flesta vägarna tjänst planer, kostnader för gas som ingår i medlemsavgiften.

När det gäller ett dött batteri, en väghjälp professionell kommer att skicka någon ut att hoppa starta fordonet. Det är inte nödvändigt för föraren att få sina egna kablar. De flesta yrkesverksamma kommer att rensa bort förarens batteripolerna och hoppa starta fordonet. Vanligtvis finns det ingen avgift för denna tjänst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.