Vad är Synthetic Motorcycle Oil?

Syntetisk motorcykel olja är en icke oljebaserad olja som innehåller drag av traditionell syntetisk olja, men är speciellt blandas för motorcyklar. Medan en motorcykel kan fungera utmärkt med en traditionell olja avsedd för bilar och andra bilar, vissa tror att en syntetisk motorcykel olja erbjuder en rad fördelar. Trots detta finns det stor debatt om praktisk användning och effekter av en syntetisk motorcykel olja. Att förstå syntetisk motorcykel olja, först är det nödvändigt att förstå vad en allmän syntetisk motorolja gör. Fördelen med en syntetisk kontra en oljebaserad olja i det framställda föreningar. De tål värme och i allmänhet tar längre tid att bryta ner med tiden. Därför är de syntetiska vara vida överlägsen konventionell olja. Det finns ett antal argument för att använda ett en olja till motorcyklar, vare sig det är en syntetisk motorcykel olja eller inte. Ett påstående är att viskositet för motorcykel oljor är större än för vanlig bil artiklar. Andra säger att högre revving, hetare kör motorcykel motorer kräver mer stabila föreningar. Ett annat argument är att fosfor, en anti-wear agent, är vanligare i större motorcykel oljor.

Alla dessa argument har svar att argumentera mot användning av ett syntetiskt motorcykel olja eller någon annan typ av motorcykel olja. Till exempel motorcykel motorer, i moderna maskiner, i allmänhet inte köra något varmare, eller åtminstone mycket varmare än andra typer av motorer. Fosfor är fortfarande inte förekommer i mycket stora mängder, även i motorcykel oljor. Dessutom är viskositeten i några syntetiska, oavsett om det är en syntetisk motorcykel olja eller inte, generellt sett är jämförbara och mycket bättre än en traditionell motor olja.

därför många motorcykelentusiaster tror att det behövs en syntetisk motorcykel olja är kraftigt överdrivet. De flesta av de fördelar som kan vinnas komma med någon motorcykel olja. Därför är det extra kostnad på en motorcykel olja inte verkligen är nödvändigt och många hävdar att det är bara ett sätt för återförsäljare och tillverkare att göra några ytterligare pengar.

Still, för dem som väljer att köpa en motorcykel syntetisk olja, bör det noteras att det blir någon skada på grund av dess användning. Det kan också finnas vissa fördelar med hjälp av olja, även om dessa vinster är mycket tveksamt i förhållande till den totala prisökningen. Fortfarande, för dem som känner någon ytterligare skydd kan vara värt det, är detta ett alternativ som är tillgängligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.