Vad är Royal Air Force (RAF)?

Royal Air Force (RAF) Är antennkabeln flygel brittiska väpnade styrkorna. Det har en flotta av flygplan och stödja personal att utföra sitt mål att försvara Storbritannien och dess allierade, stödja brittiska utrikespolitiska mål, och att vara "en kraft för det goda i världen", enligt RAF uttalade uppdrag. Liksom många flygvapen runtom i världen, har karaktär och mål RAF förändrats dramatiskt sedan starten, med en mycket tyngre vikt vid humanitära insatser i kontrast till de enbart militära mål i början 20th century. bildades RAF på April Fools Day, 1918, som efterträdde Royal Flying Corps. Trots den något olycksbådande valet av en av grundarna dag, gick RAF om att vara en av de mest utmärkande, vördnadsbjudande och berömda flygvapen i världen. RAF-plan och piloter dominerade luftrummet i första och andra världskriget, spelar en viktig roll i försvaret av Storbritannien från invasion samtidigt erbjuda offensiv taktik. RAF Fighter Command i synnerhet har blivit berömda, tack vare bedrifter stridspiloter i slaget om Storbritannien. I likhet med andra flygvapen har RAF ett sortiment av flygplan för olika uppgifter, bland annat transportflygplan, bombplan och jaktplan, och dessutom upprätthåller helikoptrar, radiostyrda farkoster, flygplan stealth, och experimentella flygplan. En personalstyrka på över 40. 000 aktiva personal stöder RAF, med flera tusen i reserver. Mest RAF-plan och personal är baserade i Storbritannien, med ett fåtal etablerade utomlands grund såsom Falklandsöarna.

Mottot för RAF är per ardua ad astra , som översätter som "till stjärnorna genom hårt arbete. "Chefen för befälsstrukturen är Air Force Board, som ger direktiv till RAF kommandon, som i sin tur skicka beställningar via RAF grupper, stationer, vingar, skvadroner och flyg, respectively. RAF personal, förutom piloter ingår markpersonal, kaplaner, medicinsk personal, ingenjörer, juridisk personal, intelligens officerare och flygledare, bland annat. Förutom att vara inblandad i militära operationer, bistår RAF också med humanitära operationer från evakuering till leverans av produkter till människor i nöd över hela världen. Som vanligt med grenar av militären, är RAF organiseras enligt mycket strikta linjer, och det finns en exakt kod för beteende som dikterar allt från hur människor bär sina hattar till den rätta metoden för att beställa ett taktiskt strejk på slagfältet. Att arbeta för RAF är inte alla strikta regler och krävande utbildning, men, RAF även sponsorer sociala föreningar, idrottslag, och en mängd andra aktiviteter för sina medlemmar i syfte att skapa kamratskap och moral.

För dig som gillar intressanta uppgifter av militärhistoria, av tradition, är bara officerare i RAF honnör. Sådana hälsar faktiskt hälsningar till myndigheten i drottningens kommissionen, inte handläggarna själva, med salut återsänds på uppdrag av drottningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.