Vad är Remote Control Airplanes?

fjärrkontroll flygplan är obemannade flygplan som styrs via en fjärrkontroll enhet av något slag. Fjärrkontroll flygplan är allmänt antas att hänvisa till modellflygplan, som används för rekreation, i motsats till militär-grade obemannade drones, men de får även fjärrkontroll flygplan.

modellflygplan har funnits så länge flygplan själva, och i luftskepp faktum modell föregick flygplan själva. I själva verket var de första fjärrkontrollen flygplan inte ens flygplan, men var faktiskt fjärrkontroll fartyg fyllt med väte under sena 19th century. Dessa fartyg använt en mycket enkel radiosignal till frågan kontroller och flögs runt teatrar som en form av underhållning. Det finns många olika sorters fjärrkontroll flygplan, för varje nivå av skicklighet och prisnivå. På den enklaste nivån är grundläggande park flygblad, som är enkel elektrisk fjärrkontroll flygplan, som verkligen kan bara flytta upp och ner och lätt från sida till sida. Dessa är oftast ganska billiga fjärrkontroll flygplan, och är det som oftast köps för barn eller nybörjare till hobby. De är kända som park flygblad eftersom deras storlek och hastighet gör dem lämpliga för att flyga runt en liten park, eller inomhus i en tillräckligt stor byggnad. Eftersom park flyers allmänhet flyga så långsamt, kan de egentligen inte flygas in kraftiga vindar, som kan få dem att drivas ur kurs eller på marken.

Jets är en annan klass av fjärrkontroll flygplan, och tenderar att vara betydligt dyrare än park flyers. Dessa fjärrkontroll flygplan köra på faktiska flygbränsle, och de kan gå så fort som 200mph (320KPH), vilket gör dem ganska farliga för någon utom expert flygblad. I själva verket är dessa fjärrkontroll flygplan regleras av FAA, och endast certifierade hobby piloter kan flyga dem i vissa begränsade områden. Jets gängse kostnaderna uppåt på $ 1000 amerikanska dollar (USD), med vissa når över $ 15,000 USD. kan Fjärrkontroll flygplan också delas upp i två grupper baserat på deras nivå av kontroll: enkla flygblad och 3D flygblad . Enkel flygblad kan i regel bara flytta upp och ner och lite åt vänster och höger, med begränsad variation i hastighet. 3D flygblad, å andra sidan, har en hög dragkraft /vikt-förhållande, och avancerade kontroller, så att de kan hantera ett valfritt antal imponerande bedrifter. 3D fjärrkontroll flygplan kan göra en del trick i samband med riktiga jetplan, såsom fat rullar, avsiktligt stannat och svävande. kan Fjärrkontroll flygplan köpas som färdiga byggsatser, som ofta kallas Ready to Fly (RTF), eller som byggsatser som måste förberedas. De flesta nybörjare köper enkel RTF flygplan, som kan kosta mindre än $ 100 USD, att spela med periodvis i en park eller annan stor öppen yta. Mer avancerade hobbyister, dock i allmänhet väljer att sätta samman sina egna plan, vilket gör dem mer kontroll över allt från material till bränsle kapacitet till täthet av kontroller.

Förutom hobbyutövaren användningsområden, fjärrkontroll flygplan som används för ett antal vetenskapliga och militära ändamål. Obemannade, t. ex. Hewitt-Sperry Automatisk Flyg från första världskriget eller den moderna MQ-1 Predator, används för militär spaning eller för att faktiskt distribution nyttolaster på fiendens territorium. Andra, såsom Aerosonde, får användas för vetenskaplig forskning, såsom resor till hög hastighet vindar orkaner att lära sig mer om farliga miljöer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.