Vad är Ocean Marine Insurance?

Ocean Marine försäkring är en försäkring för att skydda last, fartyg och andra objekt medan de transporteras över havet. Både redaren och ägaren till lasten kan dra nytta av denna typ av försäkring. Ocean Marine försäkring är inte begränsat till fartyg, men kan också omfatta poster som reser med flyg och mark också. Eftersom lasten flyttas genom internationella områden, är denna försäkring inte omfattas av något particularcountries. Det finns olika typer av faror som last kan ställas inför när den transporteras från ett land till ett annat. Varor kan skadas när de lastas på eller av fartyget. Dessutom kan de delas en-route. Personer, inklusive passagerare och personal, kan vara skadade, och själva fartyget kan också skadas. För att skydda mot detta, kan redaren eller ägaren till lasten får olika typer av Ocean Marine försäkringar för att ersätta honom vid dessa skador.

Många typer av Ocean Marine försäkring finns: Kaskoförsäkring, gods försäkring, och skydd och ersättning (P I) försäkring. Var och en av dessa typer av försäkringar täcker något annat. Hull försäkring omfattar fartyg och maskiner om de skadas. Många gånger täckning kommer att omfatta täckning för skador som orsakas av grundstötning, sjunkande, eld och kollision. Försäkringen kan skrivas för en enskild resa eller kan skrivas för att täcka en tidsperiod. är Cargo insurance används för att förhindra att last som håller på att levereras. Denna typ av Ocean Marine försäkring kan antingen vara specifika-som täcker vissa skador-eller alla risker-omfattar en rad olika hälsoeffekter. Varuförsäkring kan också vara speciella eller öppna. Särskild försäkring köps på en transaktion till transaktion. Däremot öppen försäkringar täcker gods från där den plockas upp där det går och är den vanligaste typen.

För att skydda fartygets ägare för ansvar, skydd och ansvarsförsäkring kan köpas. Skydd och ansvarsförsäkring är en slags Ocean Marine försäkring som täcker ansvar för de skador på lasten, dödsfall och skador för människor, skador på bryggor, undervattenskablar, och andra sådana föremål. Ocean Marine försäkringsbolag kan också erbjuda strategier för att täcka fritidsbåtar. Denna typ av försäkring kan kallas yacht politik. Yacht politik från Ocean Marine försäkringsgivarna vanligtvis används för att täcka större fartyg, medan mindre fartyg är i huvudsak omfattas av inre marina försäkringsbolag.

olika politikområdena är också tillgängliga för att täcka diverse ex i samband med sjöfart. Några av dessa objekt är kajer, hamnar, marinor, varv och reparera anläggningar. Dessutom finns det några hälsoeffekter som normalt omfattas av tillämpningsområdet för den Ocean Marine försäkringar. Exempel på sådana incidens är strejker, upplopp, krigshandlingar, och förverkande. Det är dock möjligt att få dessa produkter omfattas av intyget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.