Vad är Motorized skotrar?

Motoriserade skotrar är motordrivna fordon som har två hjul. Också känd som mopeder eller elektriska skotrar, motordrivna skotrar är ett ekonomiskt sätt att pendla runt i stan utan att spendera pengar på stora mängder bensin. De används ofta på platser som Europa, Asien och andra varma områden klimat. Motoriserade skotrar väger vanligen inte mer än 130 (60 kg) pounds och komma upp i hastigheter av 35 mph (56 km /t). En motoriserad sparkcykel drivs av en motor, vilket gör den till transport av valet för människor som vill resa till närliggande platser i grannskapet och spara pengar samtidigt. I likhet med motorcyklar, motordrivna skotrar har säkerhetsaspekter inklusive horn, speglar och ljus. Gasreglaget och bromsarna har hand kontroller, vilket gör skoter så enkelt att rida som en cykel. Konsumenter kan köpa mopeder som är batteridriven också. Eftersom de inte kräver gas och är miljövänliga, kanske vissa konsumenter föredrar en batteridriven skoter snarare än en traditionell skoter. Som med alla fordon, är det viktigt att föraren praxis god säkerhet vanor. Drivrutiner ska använda en korrekt avpassat hjälm varje gång de rider en skoter. USA Konsumenterna bör leta efter en hjälm som dragen en tjänsteman Department of Transportation (DOT) klistermärke. A DOT klistermärke garanterar konsumenten att hjälmen är godkänd för användning.

Wearing shatterproof glasögon, skyddsglasögon, eller en hjälm med en sköld är ett annat viktigt sätt att känna dig trygg när du kör en motordriven sparkcykel. Eftersom föraren kommer att exponeras för väder och vind, är det nödvändigt att ha ett ordentligt skydd mot luftburen skräp som kan slå eller skada ögonen. Bära ögonskydd förhindrar också att förarens ögon inte torkar.

Andra viktiga utrustning kan se att föraren har en säker resa. Till exempel hjälper byxor istället för shorts för att skydda benen när man rider i det fria. Använda en långärmad tröja eller jacka ger skydd för vapen. Handskar kan användas för att hjälpa föraren att hålla ett starkt grepp om den motorcykel handtag.

Första gången en person använder en skoter, bör hon praxis rider i ett säkert område. Ett bra ställe att praxis skulle vara en ledig parkeringsplats. Innan du börjar cykla på motorcykel, bör den nya drivrutinen inspektera fordonet för eventuella fel. Detta brukar inbegripa samråd bruksanvisningen för att bekanta sig med eventuella problem fordonet kan visa. Den nya drivrutinen ska träna stoppa och starta fordonet smidigt för att vänja sig vid situationer hon stöter på i trafiken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.