Vad är Motorcycle glasögon?

Motorcycle glasögon betraktas ofta som ett sätt uttalande, men de fyller ett mycket viktigt syfte än att skydda. När man kör med 60 miles per timme (96,56 kilometer per timme) får en plats, även de minsta partiklar av damm eller skräp kan orsaka allvarlig skada på en persons ögon. Motorcykel glasögon fungera som en skyddande barriär mellan att damm och skräp och motorcyklist ögon. både linsen och fodral för motorcykel glasögon har en mängd olika stilistiska och optioner material. Den traditionella fodral för objektiv motorcykel goggle är läder, men högpresterande syntetiska fibrer nu är vardagsmat. Den traditionella lyktglasmaterialet är glas, men detta har sakta faller i onåd för mer motståndskraftig syntetiska material som kan manipuleras på olika sätt genom nyansering och optimering för ryttarens komfort. En sådan förbättring är uppkomsten av glasögon recept motorcykel. De eliminerar behovet att bära korrigerande linser under glasögon, vilket möjliggör en mer ombonad passform och säkerställa en säkrare resa. Glasögon har också gjorts i en stil som inrymmer glasögon. Ofta är gjorda av syntetiskt material som behandlas vara fog-och reptålig.

andra optimeringar som har gjorts till motorcykel glasögon /goggles omfatta möjligheten att justera nyansen på glasögonen. Dessa glasögon ger inte bara skydd mot kringflygande, men även de skadliga UV-strålar av solsken. Det finns också motorcykel glasögon gjorda för natten ridning, liksom ridning i mindre än optimala väderförhållanden.

Alla stilistiska och funktioner kommer att betyda någonting om skyddsglasögon är felaktigt monterade. Motorcyklister bör se till att bandet på glasögon är fast nog att hålla, men inte så hårt att den skär omlopp. De bör också vara medveten om att skyddsglasögon alltid måste bilda en skyddande barriär runt alla vinklar av en persons ögon. Om de inte gör det, en annan stil eller storlek kan vara nödvändig. Dessutom bör glasögon påverkar inte valet av skyddande huvudbonad som en ryttare väljer.

Motorcykelhjälm glasögon göra semesterboende i deras storlek och form så att ryttaren att säkert bära både hjälm och skyddsglasögon. Skillnad stilistiska glasögon Aviator motorcykel, som tenderar att vara stora och besvärliga, de flesta glasögon utformade för användning med en hjälm är mindre och mindre påträngande. Olika hjälmar är formade på olika sätt, och det är klokt av ryttaren att få henne hjälm med henne när man köper ett par nya glasögon motorcykel från en butik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.