Vad är Mobile Home Markiser?

Mobile home markiser visuellt intresse för ett hus samt ger skugga för en uteplats, entré och fönster. Hela systemet av valsar, hängslen, och rullgardiner för husbil förtält kan vara lätt att installera och ställa upp på ett kick. Du kommer vara nöjd med din investering i dekorativa, hållbara och pålitliga markiser.

Beställ husbil markiser i olika färger och mönster för ditt hus, släpvagn eller fritidsfordon. Det markiser monteras ovanför fönster eller dörrar för att skydda solen eller skapa en uteplats. Vanligtvis kan det uppfällbara nyanser vara upprullad och placeras när ditt fordon blir kort för en stund.

Mobile home markiser kommit byggsatser som innehåller vapen och hängslen, horisontella takbjälkar, och överhängande mörkarna vinyl eller tyg nyanser . Dessa låga underhåll tillägg kan installeras som helst på någon form av husbil. När du är redo att vecklas ut dina markiser släpper du bara hängslen och fäst några stolpar.

understödjas husbil förtält stannar spänd och stark i alla förhållanden. Stödjande revben bör hålla duken eller persienner från hängande och hämtning av vatten. Metallen stöder ofta tillverkas av anodiserad aluminium så att de inte korroderar eller försvagas.

Även om du kan välja manuellt infällbara husvagn markiser, det deluxe-versioner är motoriserad. Genom att trycka på en knapp, kommer mekanismen förväg automatiskt, rulla ut markisen tills den är helt utdragen. Lika lätt kan förtält nära. Oavsett om din husbil eller RV är på väg eller fästas på en park, kan du använda din markis för att skydda dina möbler, hud och ögon mot skadliga UV-strålar.

Inte bara markiser sköld fönster från hetta middagssolen, men de kan skapa små, utomhus livsrum. När husvagn förtält fungerar som kapell, skugga de en liten veranda, uteplats, eller däck så att du kan njuta av naturen. Några kommer även med belysning trådbundna i skelettet, så att du kan vara ute på natten också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.